Έφυγε από τη ζωή ο Βαγγέλης Καργούδης

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Θρηνεί η οικογένεια του Αθήνα 9.84 τον χαμό του πολύτιμου συνεργάτη του σταθμού, Βαγγέλη Καργούδη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 65 ετών, από γαστρορραγία.
 

Ο Βαγγέλης Καργούδης γεννήθηκε το 1951 στη Θεσσαλονίκη. Απόφοιτος του Πειραματικού Σχολείου Θεσσαλονίκης. Σπούδασε νομικά στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. 

AdTech Ad

Ήταν από τους σημαντικότερους συντελεστές του αντιδικτατορικού φοιτητικού κινήματος στη Θεσσαλονίκη, όπου ίδρυσε στη διάρκεια της δικτατορίας κινηματογραφική λέσχη, την οποία έκλεισε η χούντα. Διώχθηκε και βασανίστηκε από τη δικτατορία. Μετά τη δικτατορία ήταν στέλεχος των φοιτητικών παρατάξεων ΔΗΣΥΚ και Δημοκρατική Ενότητα και μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας της ΕΔΑ. Ασχολήθηκε με τις εκδόσεις και το θέατρο. Τα τελευταία χρόνια ήταν παραγωγός της εκπομπής του Αθήνα 9.84 «Χωρίς ζάχαρη».

Ο δήμος Αθηναίων εκφράζει την οδύνη του για τον θάνατο του Βαγγέλη Καργούδη, επί σειρά ετών συνεργάτη του ραδιοφωνικού σταθμού «Αθήνα 9.84». Ο Βαγγέλης Καργούδης υπήρξε ένας συνεπής αγωνιστής των δημοκρατικών ιδεωδών και λάτρης των Γραμμάτων. Ειλικρινή συλλυπητήρια στους οικείους του.

Πηγή: newsbomb.gr