Σοκαριστικές αποκαλύψεις για το τελευταίο μήνυμα του 49χρονου από το Αιγάλεω

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


"Δεν θα με ξαναδείς" φέρεται να έγραψε ο 49χρονος σε μήνυμα στο "Messenger" που έστειλε προς την σύντροφό του, χωρίς ωστόσο να φανερώσει σαφείς προθέσεις να θέσει τέλος στη ζωή του, σύμφωνα με τους αστυνομικούς της Ασφάλειας Αττικής που ερευνούν την περίεργη υπόθεση.

Ωστόσο, οι αστυνομικοί, σύμφωνα με πληροφορίες, καταλήγουν στο συμπέρασμα πως ο 49χρονος αυτοπυροβολήθηκε στον δεξί κρόταφο και αυτοκτόνησε και πως πιθανόν η μητέρα του με την οποία έμενε στην μονοκατοικία της οδού Εδέσσης 79 στο Αιγάλεω και ήταν η πρώτη που τον βρήκε νεκρό, να έκρυψε το όπλο για να μην καταγραφεί ο θάνατος του παιδιού της ως αυτοκτονία, αλλά ως εγκληματική ενέργεια.

Οι αστυνομικοί από το μεσημέρι παίρνουν συνεχώς καταθέσεις από την μητέρα του 49χρονου, σε μία προσπάθεια να την κάνουν να παραδεχτεί μία τυχόν τέτοια ενέργεια, καθώς από την προανάκριση προκύπτει ότι ο 49χρονος διένυε μία περίοδο μεγάλων απογοητεύσεων στη ζωή του, που κυρίως είχαν να κάνουν με την σχέση του.

Το χρονικό

Ξαφνικά, το πρωί, γείτονες στην οδό Εδέσσης άκουσαν έναν πυροβολισμό να προέρχεται από το σπίτι και κάλεσαν αμέσως την Άμεση Δράση. Στο μεταξύ, η μάνα του θύματος μπήκε μέσα στο σπίτι και βρήκε τον 49χρονο γιο της νεκρό και μέσα σε μία λίμνη αίματος.

Οι πρώτοι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο, ανακάλυψαν πως το θύμα έφερε ένα τραύμα από πυροβόλο όπλο στον δεξί κρόταφο, σχεδόν εξ επαφής.

Οι πρώτες εκτιμήσεις των αστυνομικών ήταν πως πιθανόν βρίσκονταν μπροστά σε μία αυτοκτονία, ωστόσο πουθενά δεν βρέθηκε το όπλο, με αποτέλεσμα να καλέσουν κλιμάκιο του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής, για να διαπιστωθεί αν πρόκειται τελικά για εγκληματική ενέργεια ή αυτοκτονία και το όπλο είχε παραπέσει κάπου, όπου ενδεχομένως αρχικά δεν μπορούσαν να το βρουν οι αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο χώρος έδειχνε να έχει ερευνηθεί, άρα αποκλείστηκε η πιθανότητα το κίνητρο να ήταν η ληστεία, ωστόσο από τη πρώτη στιγμή εξετάστηκε σοβαρά η πιθανότητα, ο 49χρονος όντως να αυτοκτόνησε και η μητέρα του θύματος που τον ανακάλυψε νεκρό, να πήρε και να έκρυψε το όπλο για να μην γίνει γνωστό ότι ο γιος της αυτοκτόνησε.

thepressroom.gr