Τα πρώτα λόγια των γονιών της Μαρίας αφού αφέθηκαν ελεύθεροι – Απειλούν με μηνύσεις!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Κατά την έξοδό τους από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο, οι γονείς της μικρής Μαρίας, οι οποίοι αφέθηκαν ελεύθεροι λόγω της αποχής των δικηγόρων, δήλωσαν χαρούμενοι που είναι καλά το παιδί τους.

«Το μόνο που μας νοιάζει είναι να δούμε το παιδί μας. Η δικαιοσύνη έκανε αυτό που έπρεπε. Αν είναι απαραίτητο να έρθει κοινωνική λειτουργός, δεν έχουμε πρόβλημα. Θα μηνυθούν όσοι μας κατηγόρησαν άδικα» ήταν τα πρώτα λόγια του κ.Αντώνη Πρίντεζη, στην εκπομπή Tatiana Live.

Η μητέρα του μικρού κοριτσιού περιγράφει: «Όταν τη βρήκαμε, την πήρα αγκαλίτσα και της υποσχέθηκα ότι δεν θα την ξαναφήσω ποτέ γιατί μου είπε ότι φοβόταν και με φώναζε».

Η κ.Μαρίνα Πρίντεζη εξήγησε ότι: «Διέφυγε της προσοχής μας για λίγα λεπτά. Άφησα τα παιδιά στον άνδρα μου και πήγα για λίγο μέσα στην κουζίνα. Αμέσως αρχίσαμε να την ψάχνουμε αλλά δεν μπορούσαμε να τη βρούμε πουθενά. Πήραμε αμέσως την αστυνομία, το Χαμόγελο του Παιδιού, τους διασώστες».

Τέλος, επισήμανε ότι η κόρη της κοιμήθηκε στο βουνό και «στα χορταράκια» όπως της είπε η μικρή. Εν αντιθέσει με όσα ισχυρίζεται ο παππούς, η μητέρα της μικρής δεν πιστεύει ότι κάποιος πήρε το παιδί.

«Μου είπε ότι ήθελε να πάει να δει ένα σκυλάκι, μετά χάθηκε, με φώναζε αλλά δεν μπορούσε να με βρει» είπε και κατέληξε: «Ευχαριστώ το Θεό που μου το φύλαξε στο δάσος, που είναι καλά κι ελπίζω να βρούμε ένα τρόπο να το ξεπεράσουμε».

star