ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ: Έτσι αρπάζουν οι ρομά μικρά παιδάκια από σούπερ μάρκετ! Πολλές οι υποψίες για την εξαφάνιση της Μαρίας-Ειρήνης! (ΒΙΝΤΕΟ)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Αφού προέκυψε το θέμα με την εξαφάνιση της μικρής Μαρίας-Ειρήνης, θυμηθήκαμε ένα παλιότερα θέμα προσπάθειας αρπαγής μικρού παιδιού, μέσα στα μάτια των γονιών του.

Δείτε το παλιότερο θέμα και βγάλτε τα συμπεράσματά σας:

«Μεγάλη αναστάτωση υπέστησαν χθες μια μητέρα και το τριών χρονών αγοράκι της, καθώς, έγινε προσπάθεια να κλέψουν το παιδί στο σούπερ μάρκετ που είχαν πάει για ψώνια στη Βάρη. Η απόπειρα αρπαγής του παιδιού καθώς και ο σαματάς που προκλήθηκε στο χώρο έχει καταγραφεί σε βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας του σούπερ μάρκετ, το οποίο παρέδωσε στην Αστυνομία η υπεύθυνη του καταστήματος. Στο ίδιο οπτικό υλικό διακρίνονται οι δράστες να εγκαταλείπουν τελικώς το αγοράκι και να διαφεύγουν με ένα βανάκι. Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ συνέλαβαν μία 50χρονη Ρομά, εις βάρος της οποίας σχηματίστηκε ποινική δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα και της ασκήθηκε δίωξη για απόπειρα αρπαγής ανηλίκου. Στο πρόσωπό της, η μητέρα του μικρού αγοριού αναγνώρισε τη γυναίκα που πήγε να της το κλέψει. Η συλληφθείσα αρνείται τις κατηγορίες και ισχυρίζεται ότι «μπέρδεψε το παιδί με το δικό της». Οι φερόμενοι ως συνεργοί της, τα στοιχεία των οποίων έχουν ταυτοποιηθεί, αναζητούνται από την Αστυνομία. Όπως επισημαίνει έμπειρος αξιωματικός της Ασφάλειας, «συνήθως σε τέτοιες καταγγελίες είμαστε επιφυλακτικοί. Όμως, οι μαρτυρίες των αυτοπτών και το υλικό από τις κάμερες δεν αφήνουν περιθώρια αμφισβήτησης».

Δείτε το βίντεο:

[g_youtube v="BwPo0RqsVJk"]

anatropionline