H κορύφωση του δράματος για την οικογένεια του 4χρονου- «Έφυγε» λίγες μέρες πριν τη γιορτή του

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


​Τη μέρα του απόλυτου πένθους για όλους τους χριστιανούς, τη Μεγάλη Παρασκευή, έγινε η νεκρώσιμος ακολουθία, από τον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου, για τον 4χρονο που έχασε τη ζωή του όταν βγήκε στο δρόμο να πιάσει τη μπάλα του και παρασύρθηκε από αυτοκίνητο.

Η κορύφωση του δράματος για την οικογένεια του μικρού Γιωργάκη, η οποία έχασε το μόλις 4 ετών αγοράκι της, λίγες μέρες πριν την ονομαστική του γιορτή του, έγινε στις 2 το μεσημέρι στη Σητεία.

Όλη η Κρήτη «πάγωσε» στο άκουσμα αυτής της τραγωδίας. Ανείπωτος ο θρήνος και ο πόνος της οικογένειας, των συγγενών και των συγχωριανών για την αθώα ψυχούλα που έφυγε τόσο γρήγορα και άδικα από τη ζωή.

Τη Μεγάλη Πέμπτη, το παιδάκι έπαιζε, μαζί με τον μεγαλύτερο αδελφό του και ένα γειτονόπουλο, με μια μπάλα στην αυλή του σπιτιού του. Όταν η μπάλα έπεσε στο δρόμο, έτρεξε να την πιάσει.

Ένας 70χρονος οδηγός περνούσε εκείνη τη στιγμή από το σημείο. Το αγοράκι βρήκε τραγικό θάνατο στις ρόδες του διερχόμενου οχήματος. Ο οδηγός συνελήφθη και θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.

ekriti/star