Αυτός είναι ο επιχειρηματίας που εκτέλεσαν στον Άλιμο

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Καρτέρι θανάτου έστησαν άγνωστοι στη 00:55 τα ξημερώματα σε επιχειρηματία στον Άλιμο τον οποίο εκτέλεσαν με 14 σφαίρες απο Καλάσνικοφ, μπροστά στα μάτια της συζύγου του. Οι δράστες εντόπισαν τον επιχειρηματία την ώρα που βρισκόταν στο αυτοκίνητό του στην οδό Κεφαλληνίας στον Άλιμο και τον πυροβόλησαν εξ' επαφής.
 
Το θύμα, ο Μιχάλης Γιατράκης, είχε απασχολήσει στο παρελθόν τις αρχές για υπόθεση ναρκωτικών, είχε φυλακιστεί και είχε αποφυλακιστεί το 2009. 
 
Οι δράστες μετά την εκτέλεση του επιχειρηματία απομακρύνονται απο το σημείο με ιλιγγιώδη ταχύτητα μέσα σε ένα μαύρο τζιπ μάρκας BMW. Λίγα λεπτά αργότερα η πυροσβεστική ενημερώνεται για πυρκαγιά σε όχημα ίδιου τύποπυ, πίσω απο τα κρατητήρια του Ελληνικού. Το αυτοκίνητο είχε κλαπεί απο την Νέα Σμύρνη, έφερε πλαστές πινακίδες, ενώ στο πορτ παγκάζ  οι αστυνομικοί εντοπίζουν ένα όπλο Καλάσνικοφ και γεμιστήρες. 
 
Τα ευρήματα  μεταφέρθηκε στα εγκληματολογικά για βαλλιστική εξέταση, προκειμένου να διαπιστωθεί αν έχουν χρησιμοποιηθεί σε κάποια άλλη ενέργεια. Οι αστυνομικοί παίρνουν καταθέσεις απο τα οικεία πρόσωπα του Γιατράκη, ενώ απαντήσεις ευελπιστούν να δώσει η γυναίκα του που ήταν αυτόπτης μάρτυρας όταν συνέλεθει καθώς βρίσκεται σε κατάσταση σοκ.
 

 
Πηγή: newpost.gr