Θλίψη: Έφυγε από τη ζωή ο Ρένος Πετραλιάς

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Απεβίωσε το πρωί του Σαββάτου, ο πρώην Δήμαρχος της Αμαλιάδας και Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ηλείας, Ρένος Α. Πετραλιάς, σε ηλικία 83χρονών.

Ο Αυγερινός (Ρένος) Πετραλιάς, γιος του Αντωνίου Πετραλιά, γεννήθηκε στην Αμαλιάδα το 1933, σπούδασε νομικά και άσκησε το επάγγελμα του δικηγόρου στην Αθήνα. Εκλέχθηκε Δήμαρχος Αμαλιάδας το 1978. Το 1981, εκλέχθηκε για πρώτη φορά Βουλευτής Ηλείας με το ΠΑΣΟΚ και διετέλεσε Βουλευτής μέχρι το 2000. Ήταν παντρεμένος με την επιχειρηματία Μίκα Καλοκαιρινού και είχε δύο παιδιά, τη Μαρία και τον Αντώνη.

Η κηδεία του θα γίνει αύριο στις 4:00 το μεσημέρι, στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Αμαλιάδας, όπου εκεί θα πουν το στερνό αντίο στον θανόντα συγγενείς και αγαπημένα του πρόσωπα.

Η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ

Το ΠΑΣΟΚ εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη του για την απώλεια του πρώην δημάρχου Αμαλιάδας και βουλευτή Ηλείας, Ρένου Πετραλιά.

Ο Ρένος Πετραλιάς υπήρξε ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ με μακρά αγωνιστική διαδρομή και αδιάκοπη αφοσίωση για τον τόπο του, την Ηλεία. Γιος του βουλευτή της Ένωσης Κέντρου Αντώνη Πετραλιά, τίμησε την παράδοση της οικογένειάς του, συνεχίζοντας τους αγώνες του λαού μας για Δημοκρατία και Κοινωνική Δικαιοσύνη.

Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.