Παντελής Παντελίδης: Η Φρόσω και η Μίνα μίλησαν

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Τι λένε για το τραγικό δυστύχημα τα πρόσωπα της τραγωδίας – Ποια η κατάστασή τους και πώς αντιμετωπίζουν το θάνατο του τραγουδιστή

Πέρασαν σχεδόν δύο μήνες από την αποφράδα εκείνη μέρα που ο δημοφιλής τραγουδιστής Παντελής Παντελίδης έχασε τη ζωή του έπειτα από τροχαίο δυστύχημα στη Παντελή Παντελίδη, στο Ελληνικό.

Η οικογένειά του προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια της, ενώ οι δύο κοπέλες που ήταν μαζί του τοπ μοιραίο πρωινό της 18ης Φεβρουαρίου βλέπουν τη ζωή τους να αλλάζει δραματικά.

Η Φρόσω Κυριάκου, που καθόταν στη θέση του συνοδηγού, τραυματίστηκε ελαφρά και προσπαθεί να συνέλθει από το μεγάλο σοκ.

Η 21χρονη φοιτήτρια και στενή φίλη του Παντελή δέχτηκε επιθέσεις από πολλούς όλο αυτό το διάστημα, ενώ δεν ήταν λίγοι αυτοί που επιχείρησαν να πλήξουν την αξιοπιστία της.

«Έχω εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη. Όλα αυτά που γράφονται ή λέγονται είναι ψέματα. Είναι σενάρια από το μυαλό κάποιων που δεν ξέρουν τι συνέβη πραγματικά», λέει η Φρόσω στην εφημερίδα RealNews, απαντώντας σε όσους ισχυρίζονται ότι η Μίνα είχε ζητήσει από τη Φρόσω να οδηγήσει εκείνη το θηριώδες τζιπ του Παντελίδη.

«Αυτό τον καιρό προσπαθώ να ξεπεράσω το τραύμα που μου άφησε η τραγωδία. Έχω επικεντρωθεί στην αποκατάσταση της υγείας μου», λέει η Φρόσω Κυριάκου η οποία παραμένει τις περισσότερες ώρες μέσα στο σπίτι της στο Γουδί και βγαίνει μόνο για να πάει στο ιδιωτικό θεραπευτήριο που κάνει τις φυσικοθεραπείες της. Η 21χρονη, σύμφωνα με τη RealNews, μοιάζει μόνιμα θλιμμένη. Έχει χάσει το χαμόγελό της και το πρόσωπό της προδίδει ότι δεν μπορεί να ξεπεράσει τα όσα συνέβησαν το πρωί της 18ης Φεβρουαρίου. Σε όλες τις συζητήσεις που κάνει με τους δικούς της ανθρώπους, δηλώνει αποφασισμένη να βοηθήσει για την αποκάλυψη της αλήθειας.

Μίλησε η Μίνα

Η Μίνα Αρναούτη δίνει ακόμα μάχη στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», έχοντας σοβαρά χτυπήματα στα άκρα και το σώμα.

Μέσα στην εβδομάδα υποβλήθηκε σε πολύωρη, λεπτή χειρουργική επέμβαση στον μηρό και σύμφωνα με τους γιατρούς όλα πήγαν καλά, αλλά χρειάζεται υπομονή. «Είναι ένας δυνατός οργανισμός γεμάτος διάθεση για ζωή», τονίζουν οι γιατροί εκφράζοντας αισιοδοξία για την πορεία της υγείας της. Μέσα στην εβδομάδα θα υποβληθεί σε νέα επέμβαση στο πόδι, ενώ σημειώνεται πως είναι σε πλήρη ακινησία.

Μέσα από το νοσοκομείο δηλώνει στη RealNews: «Παρακολουθώ τις εξελίξεις με ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Ακούω και διαβάζω όλα όσα λέγονται», δηλώνει η Μίνα η οποία μόλις πριν λίγες μέρες πληροφορήθηκε το θάνατο του φίλου της, Παντελή Παντελίδη.

ΠΗΓΗ : Newsbomb.gr