Παντελής Παντελίδης: Όλη η αλήθεια για τα αποτελέσματα των τοξικολογικών

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ανατριχιαστικά προφητικοί αποδείχθηκαν οι στίχοι του Παντελή Παντελίδη στο πασίγνωστο τραγούδι του «Λιώμα σε γκρεμό», αφού το ποσοστό αλκοόλ που βρέθηκε στο αίμα του δείχνει, σύμφωνα με τους ειδικούς, ότι ο δημοφιλής ερμηνευτής, λίγο πριν το μοιραίο δυστύχημα, ακροβατούσε μεταξύ ζωής και θανάτου.

Δεν άλλαξε, όμως, ούτε αυτό το στοιχείο τη στάση της οικογένειάς του που εξακολουθεί να υποστηρίζει ότι το πρωινό της 18ης Φεβρουαρίου δεν οδηγούσε ο ίδιος το αυτοκίνητο.

Ο νέος δικηγόρος της οικογένειας, Χαράλαμπος Λυκούδης, με μια λιτή δήλωση, ανέφερε ότι λόγω της κατάστασης στην οποία βρισκόταν ο Παντελίδης, ήταν αδύνατον να οδηγούσε αυτός.

Θέση που έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τα συμπεράσματα της Τροχαίας, της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και τα αποτελέσματα των δειγμάτων DNA που πάρθηκαν, τα οποία «δείχνουν» ως οδηγό το νεαρό τραγουδιστή.

Ό,τι και να έχει συμβεί, το μόνο βέβαιο είναι ότι με τη συγκεκριμένη τελική ποσότητα αλκοόλ που έδειξε η αιματολογική εξέταση, ο τραγουδιστής ακροβατούσε μεταξύ ζωής και θανάτου και βρισκόταν στα όρια της λιποθυμίας.

Μια νέα παράμετρος είναι κι η πληροφορία από νοσοκομειακές πηγές, που φέρνει στο φως της δημοσιότητας το «Πρώτο Θέμα», σύμφωνα με την οποία υψηλή περιεκτικότητα αλκοόλ βρέθηκε και στα δείγματα αίματος που ελήφθησαν από τα δύο κορίτσια που επέβαιναν μαζί του στο αυτοκίνητο.

Σύμφωνα με αυτές, η Φρόσω Κυριάκου – ο δικηγόρος της οποίας δήλωσε στα μέσα της εβδομάδας στην τηλεόραση ότι η πελάτισσά του δεν οδηγούσε – και η Μίνα Αρναούτη είχαν πιει περίπου όσο και ο τραγουδιστής, αν και η ποσότητα αλκοόλ που ανιχνεύεται διαφέρει από οργανισμό σε οργανισμό.

Γι’ αυτό άλλωστε αναμένονται με πολύ ενδιαφέρον η συμπληρωματική κατάθεση της πρώτης – θα γίνει αρχές ή περί τα μέσα της επόμενης εβδομάδας – και φυσικά η πρώτη κατάθεση της δεύτερης, η οποία βγήκε από την Εντατική την περασμένη Πέμπτη και μεταφέρθηκε στη μονάδα αυξημένης θεραπείας του «Ευαγγελισμού».

newsbomb