Παντελής Παντελίδης: Η αναπαράσταση του τροχαίου! (ΒΙΝΤΕΟ)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ποιος οδηγούσε το μοιραίο τζιπ;

Πριν από λίγη ώρα πραγματοποιήθηκε σε ιδιωτικό χώρο η αναπαράσταση του τροχαίου στο οποίο έχασε τη ζωή του ο Παντελής Παντελίδης.

Όπως μετέδωσε η Ρούλα Κουσκουρή στην εκπομπή "Αλήθειες με τη Ζήνα", η αναπαράσταση στο εσωτερικό της καμπίνας του οχήματος του Παντελή Παντελίδη και όλες οι εξετάσεις θα δείξουν σήμερα με σαφήνεια ποιος οδηγούσε το όχημα το μοιραίο πρωινό.

Στο ιδιωτικό χώρο που έχει μεταφερθεί το αυτοκίνητο του Παντελή Παντελίδη, ένας νέος ειδικός τεχνικός σύμβουλος, ερευνητής ιχνών και εργαλείων, από την πλευρά της οικογένειας, βρέθηκε στο σημείο και έλεγξε το αυτοκίνητο. Ο ίδιος θα μπορέσει να πει με σαφήνεια τι ακριβώς συνέβη στην καμπίνα του οχήματος.

Ο ειδικός εξετάζοντας τα ίχνη που υπάρχουν μέσα στο όχημα θα μπορέσει να διαπιστώσει που και πως κινήθηκαν οι μεταλλικές μπάρες κατά τη στιγμή του τροχαίου. Επίσης, ο ερευνητής θέλει να συσχετίσει τα στοιχεία που έχει η τροχαία μαζί με τα δικά του και με τα αποτελέσματα της λήψης βιολογικού υλικού, ώστε να μπορέσει να πει τι ακριβώς συνέβη.

Από τα αποτελέσματα η οικογένεια θα αποφασίσει προς ποια κατεύθυνση θα κινηθεί και τι εξελίξεις θα δρομολογηθούν από αύριο.

[g_youtube v="5Gpb686OkA4"]

zappit