ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΘΡΙΛΕΡ! Αγνοείται μουσικός του Μεγάρου Μουσικής από την Παρασκευή – Τι καταγγέλλει ο σύζυγός της!

1
Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Η μυστηριώδης εξαφάνιση και τα προβλήματα με συνάδελφό της

​Ένα θρίλερ είναι σε εξέλιξη εδώ και μερικές ημέρες, καθώς η δημοφιλής σολίστ Ελισάβετ Σέιφερ, η οποία παίζει βιόλα στην Καμεράτα του Μεγάρου Μουσικής, αγνοείται από την περασμένη Παρασκευή!

Σε συνέντευξή του, ο σύζυγός της υποστήριξε πως η μουσικός είχε προβλήματα με συνάδελφό της.

Η μουσικός ετοιμαζόταν για μια μεγάλη συναυλία και, σύμφωνα με όσα είπε ο σύζυγός της στην εκπομπή «Τατιάνα Live», ήταν πολύ στρεσαρισμένη. Την περασμένη Παρασκευή έφυγε από το σπίτι τους με τα πόδια και πήγε στο Μέγαρο Μουσικής για πρόβα και από τότε δεν έχει δώσει σημεία ζωής!

«Θα σας πω την μαύρη αλήθεια! Είμαι απελπισμένος! Δεν περίμενα να συμβεί κάτι τέτοιο! Τελευταία φορά την είδα την Παρασκευή, στις 2, πριν πάει στην πρόβα. Έκτοτε δεν μιλήσαμε», είπε ο σύζυγος της Σέφερ και συνέχισε: «μέχρι τις 7 - 7:30 θα έκανε πρόβα και μετά θα πήγαινε για μασάζ σε ένα φίλο μας. Με πήρε μετά μια συνάδελφός της και μου είπε ότι έγινε φασαρία στην πρόβα και σηκώθηκε κι έφυγε. Εκεί άρχισαν να με ζώνουν τα φίδια. Υπάρχει ένας συνάδελφός της με τον οποίο έχει προβλήματα 20 χρόνια, αυτός ο άνθρωπος γενικώς φέρεται άσχημα προς όλους!».

Όπως υποστήριξε ο ίδιος, η μουσικός γύρισε στο σπίτι καθώς έχει αφήσει τη βιόλα, τα λεφτά και όσα πράγματα είχε μαζί της στην πρόβα, ενώ πήρε τα κλειδιά της, το κινητό της τηλέφωνο και την καπνοσακούλα της.

Ο σύζυγος δεν έκρυψε ότι ανησυχεί ιδιαίτερα για την υγεία της 51χρονης και εξέφρασε φόβους μήπως της έχει συμβεί κάτι κακό, αφού, μέχρι στιγμής, οι έρευνες των Αρχών για την εξαφάνισή της παραμένουν άκαρπες.

Δείτε στο βίντεο όσα είπε ο σύζυγος της μουσικού!

{youtube}AGZlfSdv1Lg{/youtube}

πηγή: zappit/star