Η μάνα που την ΣΚΟΤΩΣΕ ο γιος της – ΣΠΑΡΑΖΟΥΝ τα μηνύματα της κόρης της στο Facebook

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


​Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία του Αγρινίου από τον τραγικό χαμό της Κωνσταντούλας Μουτάφη, που άφησε την τελευταία της πνοή μετά τις μαχαιριές που δέχθηκε από τον ίδιο της το γιο.

Υπενθυμίζεται, ότι η 44χρονη μαχαιρώθηκε από τον 22χρονο γιο της, τη στιγμή που προσπαθούσε να τον απομακρύνει από τον μικρότερο γιό της, αδερφό του δράστη, στον οποίο είχε επιτεθεί.

Την ίδια ώρα, σε τραγική κατάσταση είναι τα τρία αδέλφια του 22χρονου μητροκτόνου (ένα κορίτσι ηλικίας 20 ετών, ένα αγόρι 18 ετών και ένα κορίτσι 16 ετών), αλλά και ο πατέρας τους. Δεν μπορεί να χωρέσει ο νους τους το κακό που τους βρήκε.

Τον πόνο τους τον εκφράζουν μέσω σπαρακτικών μηνυμάτων στο Facebook.

moutafi4.jpg


Tα σπαρακτικά μηνύματα της 20χρονης κόρης της αδικοχαμένης γυναίκας

«Πού είσαι μαμά; Πού;», γράφει σε ένα από τα μήνυμά της η μία κόρη της αδικοχαμένης γυναίκας, με τους φίλους της να σπεύδουν να την παρηγορήσουν και να της συμπαρασταθούν.

«Μπορεί μεταξύ μας να υπάρχουν χιλιάδες χιλιόμετρα μέχρι τον ουρανό αλλά σε σκέφτομαι συχνά γιατί η αγάπη δεν μετριέται από την απουσία αλλά από το μέρος που σε έχω μέσα στην καρδιά. Σ' αγαπάω μαμά μου. Δε μπορώ να το πιστέψω όλο αυτό... Μου φαίνεται όλο ένα ψέμα αλλά δεν είναι... Πώς θα το αντέξω, πώς...;», σημειώνει η 20χρονη σε άλλη δημοσίευσή της.

moutafi5.jpg

«Να μείνω να κάνω τι; Να φύγω να πάω πού; Έφυγες και όλα μοιάζουν όνειρο κακό.. Μανούλα μου δεν το σηκώνει η καρδιά μου ότι μου έφυγες. Ό,τι και να κάνω ,όπου και να πάω στο μυαλό μου έρχεσαι εσύ... Νομίζω πως ακούω να λες συνέχεια το όνομα μου και γυρίζω να κοιτάξω αν θα σε δω κάπου για να σε πάρω αγκαλιά. Έφυγες και μου φταίνε τα πάντα. Τουλάχιστον ξέρω ότι εκεί που είσαι δεν κινδυνεύεις και ότι θα είσαι ασφαλής. Κάποια μέρα θα ξανασυναντηθούμε και θα είμαστε όπως πριν.

Μου λείπεις ήδη. Δεν έχω δει πιο όμορφη μαμά και ούτε θα δω. Μακάρι να μπορούσα να γυρίσω τον χρόνο πίσω και να σταματούσα τα πάντα. Πού θα σε βρω τώρα; Θα ζω μόνο με τις αναμνήσεις μας και σε ευχαριστώ για όλα όσα έκανες για μένα... Καλό ταξίδι μαμά... Να μας προσέχεις...Σ' ΑΓΑΠΑΜΕ ΟΛΟΙ», αναφέρει σε άλλο σπαρακτικό μήνυμα της η νεαρή κοπέλα.

moutafi51.jpg

0aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam.png

Το συγκινητικό μήνυμα του 18χρονου αδερφού του μητροκτρόνου

Σημειώνεται ότι μετά την τραγωδία, ο 18χρονος αδελφός του δράστη, έκανε μια συγκινητική ανάρτηση στο facebook.

Έγραψε «θα μου λείψεις» προφανώς αναφερόμενος στη μητέρα του, ενώ έλαβε πλήθος μηνυμάτων συμπαράστασης.

moutafi1.jpg

Πηγή: star