Κομμάτιασε και έβρασε με ρύζι την μικρή Άννυ γιατί ζήλευε τη γυναίκα του

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Σκότωσε, άγνωστο πως, κομμάτιασε και έβρασε το παιδί του. Η απόλυτη φρίκη σε ένα από τα πιο ειδεχθή εγκλήματα, κατακλύζει το πανελλήνιο, αλλά και την παγκόσμια κοινή γνώμη καθώς οι διαστάσεις του αποτρόπαιου εγκλήματος έχουν ξεπεράσει τα σύνορα της χώρας.

Ο 27χρονος Βούλγαρος είπε στους αστυνομικούς ότι η πρώην σύζυγός του αγαπούσε την 4χρονη περισσότερο από εκείνον. Έτσι αποφάσισε στο σκοτεινό υπόγειο της Μιχαήλ Βόδα, να σβήσει για πάντα το χαμόγελο του 4χρονου κοριτσιού. Οι σπαρακτικές φωνές και το κλάμα της μικρής Άννυ, τις ημέρες του Πάσχα δεν συγκίνησαν κανέναν... Γιατί πολλοί την άκουγαν να σπαράζει, όμως κανείς δεν το κατήγγειλε. Την 4χρονη άφησε ή ουσιαστικά εγκατέλειψε εκεί η μητέρα της για να πάει στη Γερμανία και το κοριτσάκι έζησε για λίγες ημέρες με τον βιολογικό της πατέρα. Και ο 27χρονος τυφλωμένος από ζήλια για την 25χρονη που τον άφησε ξέσπαγε καθημερινά πάνω στο ίδιο του το παιδί...

Οι αστυνομικοί λένε πως όλα αυτά είναι δικαιολογίες από έναν κυνικό, ψυχρό αδίστακτο άνθρωπο καθώς στη συνέχεια με απόλυτη ψυχραιμία και διαύγεια κατέστρωσε σχέδιο για να εξαφανίσει το μικρό αγγελούδι... «Το τεμάχισε στην μπανιέρα, το μαγείρεψε στην κατσαρόλα με ρύζι και στη συνέχεια σε διαφορετικές χρονικές στιγμές το πετούσε σε κάδους απορριμμάτων της περιοχής σαν αποφάγια...» είπε στους αστυνομικούς ο Βούλγαρος φίλος του Νίκι, που δεν άντεξε να κρατήσει μέσα του ένα τέτοιο μυστικό.

Στη συνέχεια αφού εξαφάνισε για πάντα το πτώμα, είπε στην 25χρονη που είχε επιστρέψει από τον φίλο της στη Γερμανία ότι το παιδί εξαφανίστηκε (δεν προκύπτει μέχρι στιγμής ότι αποκάλυψε στην πρώην γυναίκα του πως το σκότωσε) και αφού επισκέφτηκαν αρχικά την πατρίδα τους γύρισαν στην Αθήνα και άρχισαν τα ψέματα...

Ο ρόλος της μητέρας

Αργά χθες το βράδυ συνελήφθη και η μητέρα του παιδιού για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο. Ποια όμως η σχέση της με τη δολοφονία; Σίγουρα –λένε οι αστυνομικοί – δεν έχει εμπλοκή στο αποτρόπαιο έγκλημα. Γνώριζε όμως τι είχε συμβεί και το έκρυβε; Ήξερε ότι το κοριτσάκι είναι νεκρό και συνέχιζε να το ψάχνει λέγοντας ψέματα στους αστυνομικούς και τους δημοσιογράφους; Η ψυχολογική της κατάσταση χθες, δεν ήταν τέτοια που θα επέτρεπε τους αστυνομικούς να την ανακρίνουν. Είναι όμως θέμα ωρών να αποκαλυφθεί και ο δικός της ρόλος.

Το μεσημέρι η Αστυνομία θα κάνει επίσημες ανακοινώσεις για την υπόθεση. «Μόνο το 10% των όσων έχουν συμβεί βγήκαν στη δημοσιότητα. Τα όσα θα αποκαλυφθούν θα συγκλονίσουν το πανελλήνιο» λέει με νόημα στέλεχος της ΕΛ.ΑΣ. και προσθέτει «ίσως μιλάμε για το πιο απεχθές και φρικαλέο έγκλημα του αιώνα...».

Διαβάστε επίσης:

Η απόλυτη φρίκη: Ο πα-«τέρας» τεμάχισε και έβρασε την 4χρονη Άννυ

ΣΟΚ: Nεκρή η 4χρονη Αννυ - Αυτός είναι ο δολοφόνος

Πηγή: parapolitika.gr