Έτσι έγινε η τραγωδία στην Πέτρου Ράλλη

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Συγκλονισμένο είναι το Πανελλήνιο από την τραγωδία που σημειώθηκε σήμερα την Πέτρου Ράλλη.

Σύμφωνα με τον μέχρι τώρα τραγικό απολογισμό τη ζωή τους έχουν χάσει δυο άτομα, ενώ ένας ακόμη τραυματίας νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο Γενικό Κρατικό της Νίκαιας. Επίσης άλλα δυο άτομα διακομίστηκαν στο νοσοκομείο με ελαφρά τραύματα.

Σύμφωνα με το Υπουργέιο Υγείας, και την Τροχαία, νεκροί είναι ο πεζός ο οποίος παρασύρθηκε όταν το αυτοκίνητο προσέκρουσε στα σταθμευμένα, πρόκειται για 22χρονο Αστυνομικό ο οποίος υπηρετούσε στην Αττική Οδό, με απόσπαση στα κρατητήρια της Αμυγδαλέζας, ο οποίος είχε μεταβεί προκειμένου να ενημερωθεί σε σεμινάριο για τον Ebola, καθώς και μια 35χρονη γυναίκα, η οποία βρισκόταν στην στάση.

Τραυματίες, είναι ο υπαίτιος οδηγός του τροχαίου- οδηγός (SMART), πρόκειται για 35χρονο Αλβανό ο οποίος νοσηλεύεται στο Τζάνειο, ενώ ακρωτησιασμένη μεταφέρθηκε και εισήχθη άμεσα στο Γενικό Κρατικό Νικαίας 65χρονη πεζή γυναίκα, η οποία βρισκόταν στο πεζοδρόμιο, κι ένας ακόμα άνδρας οδηγός.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου μάρκας «Smart» έχασε τον έλεγχο και έπεσε με μεγάλη ταχύτητα επάνω σε ένα περίπτερο.

Εν συνεχεία προκάλεσε καραμπόλα τριών αυτοκινήτων και παρέσυρε ακόμη ένα άτομο που βρισκόταν έξω από την διεύθυνση αλλοδαπών.

Πάντως υπάρχουν νεώτερες πληροφορίες που αναφέρουν ότι ο οδηγός που προκάλεσε το δυστύχημα, είχε χτυπήσει με το αυτοκίνητό του ένα, άλλο όχημα, πιθανότατα ταξί, και ανέπτυξε μεγάλη ταχύτητα προκειμένου να απομακρυνθεί από το σημείο.

Έτσι έγινε η τραγωδία

Το αυτοκίνητο που είχε κατεύθυνση από την Πέτρου Ράλλη προς το Περιστέρι αρχικά «καρφώθηκε» στο περίπτερο.

Στο συγκεκριμένο σημείο βρισκόταν η άτυχη γυναίκα η οποία σκοτώθηκε ακαριαία.

Εν συνεχεία παρέσυρε ένα μηχανάκι και κατέληξε επάνω στην στάση του λεωφορείου που βρισκόταν ακριβώς δίπλα.

Η τρελή πορεία όμως δεν σταμάτησε εκεί αφού το αυτοκίνητο κατέληξε επάνω σε ένα σταθμευμένο Ι.Χ. προκαλώντας την καραμπόλα.

Οι άνδρες της πυροσβεστικής υπηρεσίας που έφτασαν στο σημείο απεγκλώβισαν τρία άτομα που είχαν παγιδευτεί μέσα στα αυτοκίνητά τους.

Ο οδηγός του Smart κατάφερε αν και τραυματισμένος να βγει από το όχημα και να αναζητήσει βοήθεια. Ο κόσμος που είδε το περιστατικό και συγκεντρώθηκε στο σημείο προσπάθησε να τον λιντσάρει.

Διαβάστε επίσης: