Πανηγυρίζει ο Άγιος Φανούριος σε Δραπετσώνα και Νίκαια (Πρόγραμμα)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Με την ευκαιρία της Εορτής του Αγίου Φανουρίου, Πανηγυρίζει ο φερώνυμος Ιερός Ναός της Μητροπολιτικής Περιφερείας Πειραιώς που βρίσκεται στη Δραπετσώνα.

Σήμερα Παρασκευή (26/08) στις 7:30 το απόγευμα θα ψαλλεί Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, χοροστατούντος του Σεβ. Μητρ. Πειραιώς κ.Σεραφείμ.

Στις 11:00 το βράδυ θα ψαλούν οι Χαιρετισμοί του Αγίου.

Το Σάββατο (27/08) το πρωί θα ψαλλεί ο Όρθρος και στη συνέχεια θα τελεστεί Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, Ιερουργούντος του Σεβ. Μητρ. Πειραιώς κ.Σεραφείμ. 

Στις 7:30 το απόγευμα του Σαββάτου θα ψαλλούν ο Μεθέορτος Εσπερινός και η Παράκληση του Αγίου και στις 8:30 το βράδυ θα πραγματοποιηθεί η Λιτάνευση της Ιεράς Εικόνος. Κατά το διήμερο της Ιεράς Πανηγύρεως ο Ναός θα παραμένει ανοικτός από τις 6:00 το πρωί έως τη 1:00 το βράδυ

Επίσης σήμερα και αύριο πανηγυρίζει ο Ιερός Ναός Αγίου Φανουρίου στη Νίκαια.

Σήμερα, Παρασκευή (26/08), στις 7:00 το απόγευμα θα ψαλλεί Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός και θα πραγματοποιηθεί Λιτάνευση της Ιεράς Εικόνος.

Το Σάββατο (27/08), το πρωί θα ψαλλεί ο Όρθρος και στη συνέχεια θα τελεστεί Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, Ιερουργούντος του Σεβ. Μητρ. Νικαίας κ.Αλεξίου.