Πάνε στρατό οι Αντετοκούνμπο!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Λίγες μέρες μετά τις υποχρεώσεις τους με τη φανέλα της Εθνικής και την επιστροφή τους από το Τορίνο, ο Γιάννης κι ο Θανάσης Αντετοκούνμπο θα ντυθούν στα χακί για τη στρατιωτική τους θητεία

Αφού αγωνίστηκαν μαζί φορώντας τη φανέλα της Εθνικής ομάδας μπάσκετ ανδρών στο προ-Ολυμπιακό τουρνουά στο Τορίνο, ο Γιάννης και ο Θανάσης Αντετοκούνμπο ετοιμάζονται να ζήσουν από κοινού μια νέα εμπειρία. Αυτή του ελληνικού στρατού!

Αύριο το πρωί θα παρουσιαστούν στο Κέντρο Εκπαιδεύσεως Τεθωρακισμένων στην Αυλώνα προκειμένου να υπηρετήσουν την στρατιωτική τους θητεία.

Ο 24χρονος Θανάσης κι ο 22χρονος Γιάννης παρέλαβαν τα σχετικά έγγραφα από την Στρατολογία με τα οποία καλούνται να υπηρετήσουν τη «μητέρα πατρίδα» και το σίγουρο είναι ότι η σειρά των νεοσύλλεκτων που θα βρεθεί μαζί τους στην Αυλώνα θα έχει να το λέει ότι έστω και στη βασική εκπαίδευση ήταν μαζί με δύο αστέρια του NBA.

Φυσικά οι αδελφοί Αντετοκούνμπο μετά το πέρας της βασικής εκπαίδευσης θα πάρουν την προβλεπόμενη άδεια, προκειμένου να επιστρέψουν, ως «μαυροσκούφηδες» πλέον, στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού με τον Γιάννη να ξεκινά προετοιμασία με τους Μιλγουόκι Μπακς και τον Θανάση να συνεχίζει την αναζήτηση της νέας του ομάδας.

protothema