Η υπηρεσία Google Street View, ανακάλυψε δολοφονία! (φωτο)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Είδε τον... εγκληματία να στέκεται πάνω από το θύμα του κρατώντας ένα τσεκούρι!

Στέκεται πάνω από το άψυχο θύμα του κρατώντας τσεκούρι, αυτό είναι το συγκλονιστικό περιστατικό που «είδε» η υπηρεσία της Google Street Viewκαι που πυροδότησε μια μεγάλη έρευνα της αστυνομίας.

Η αστυνομία κλήθηκε όταν ένας χρήστης Street View είδε  την εικόνα που έχει ληφθεί στο Εδιμβούργο και το ανέφερε ως πιθανή δολοφονία που την «έπιασε» η κάμερα.

Όμως στην πραγματικότητα επρόκειτο για μια φάρσα που σκάρωσαν οι δύο άντρες όταν είδαν να πλησιάζει το αυτοκίνητο κάμερα της Google! 

Ο Dan, που ήταν το «θύμα» της δολοφονίας, είπε: «Αναγνώρισα το αυτοκίνητο της Google που ερχόταν από το δρόμο και είχε την  κάμερα στην κορυφή. Εμείς απλά σκεφτήκαμε ότι έπρεπε να κάνουμε κάτι.

«Αυτή η ευκαιρία δεν τυχαίνει πολύ συχνά και έτσι ο Gary άρπαξε ένα τσεκούρι και τρέξαμε έξω στο δρόμο.»

Οι φαρσέρ ανέβασαν την ψεύτικη ανθρωποκτονία το περασμένο καλοκαίρι και σχεδόν είχαν ξεχάσει το περιστατικό που είχαν στήσει.

Ο Dan το είχε ακούσει για  πρώτη φορά από τους φίλους και την οικογένεια του - συμπεριλαμβανομένου του γιου του - ο οποίος είχε εντοπίσει το βίντεο με τη σκηνή, αλλά πανικοβλήθηκε όταν πραγματικοί αστυνομικοί ήρθαν στο γκαράζ για να διερευνήσουν τις καταγγελίες του θανάτου του!

Τελικά όλα πήγαν καλά όταν εξήγησαν το... αστειάκι τους!