ΚΑΙΡΟΣ: Βροχές και…κρύο – Δείτε που θα φτάσει το θερμόμετρο

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Βροχές και καταιγίδες θα σημειωθούν το Σάββατο σε πολλές περιοχές της δυτικής Ελλάδας, της βόρειας Ελλάδας και του ανατολικού Αιγαίου. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς μέχρι μέτριοι. Η θερμοκρασία, στα βόρεια ηπειρωτικά θα κυμανθεί από 5 έως 13 με 14 βαθμούς και, στα νησιά και στα νότια ηπειρωτικά θα φτάσει στους 18 με 21 βαθμούς.

Πιο αναλυτικά : 

Στη Θράκη αναμένονται από το μεσημέρι βροχές και καταιγίδες. 

Στη Μακεδονία θα έχουμε βροχοπτώσεις, που μέχρι το μεσημέρι σε αρκετές περιοχές θα είναι έντονες. 
Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά προβλέπονται βροχές και καταιγίδες. Οι βροχοπτώσεις στα νησιά του νοτίου Ιονίου θα εξασθενήσουν πριν το μεσημέρι. 

Στην Πελοπόννησο το Σάββατο θα ξεκινήσει με βροχές και καταιγίδες, όμως, γρήγορα στην ανατολική Πελοπόννησο και από το μεσημέρι και στη δυτική ο καιρός θα βελτιωθεί. 

Στα Κύθηρα θα πνέουν δυτικοί άνεμοι 3 με 5 μποφόρ. 

Στην Κρήτη, αναμένονται, σχεδόν αίθριος καιρός και άνεμοι ασθενείς μέχρι μέτριοι. Η θερμοκρασία θα φτάσει έως τους 21 βαθμούς. 

Στα Δωδεκάνησα, προβλέπονται κατά διαστήματα νεφώσεις και λίγες βροχές. 

Στις Κυκλάδες, αναμένονται αρκετές ώρες ηλιοφάνειας. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. 

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου προβλέπονται νεφώσεις, βροχές και κατά διαστήματα καταιγίδες. 

Στις Σποράδες αναμένονται, τα ξημερώματα βροχή και στη συνέχεια καλός καιρός. Οι άνεμοι θα είναι ασθενείς. 
Στη Θεσσαλία, στην ανατολική Στερεά και στην Εύβοια προβλέπονται παροδικές νεφώσεις και στην αρχή της ημέρας βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν με μικρή ένταση. 

Στην Αττική, δεν αποκλείεται να βρέξει τις πρώτες πρωινές ώρες, όμως την υπόλοιπη ημέρα θα έχουμε λίγες μόνο νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 18 βαθμούς. 

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται συννεφιά, βροχές και τις πρώτες ώρες της ημέρας καταιγίδες. Βελτίωση θα παρουσιάσει ο καιρός νωρίς το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί με ένταση στο Θερμαϊκό μέχρι 5 μποφόρ. Τα θερμόμετρα θα δείξουν από 11 έως 14 βαθμούς Κελσίου.