ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ: Αυτό είναι το σπίτι που βρίσκεται εγκλωβισμένο το γατάκι (Φωτο)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Εγκλωβισμένο, εδώ και σχεδόν τέσσερις ημέρες, βρίσκεται ένα γατάκι σε εγκαταλελειμμένο σπίτι στον Κορυδαλλό.

Νωρίς σήμερα το πρωί, αναγνώστρια του Piraeuspress.gr μας ενημέρωσε για το περιστατικό αναφέροντας πως ο ιδιοκτήτης του σπιτιού έχει φύγει από τη ζωή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, άτομο που εισήλθε στο σπίτι για να καθαρίσει πριν τέσσερις ημέρες δεν αντιλήφθηκε την παρουσία του τετράποδου εντός του χώρου με αποτέλεσμα να φύγει από την οικία και να το αφήσει εγκλωβισμένο.

Τόσο η Αστυνομία, όσο η Πυροσβεστική και το Φιλοζωικό Σωματείο Πειραιά τόνισαν πως είναι αδύνατον να κινητοποιηθούν καθώς απαγορεύεται να εισέλθει ο οποιοσδήποτε στην κατοικία εκτός κι αν πρόκειται για συγγενή ή φίλο του εκλιπόντος.

Σε ρεπορτάζ που πραγματοποιήσαμε στην περιοχή οι γείτονες φαίνεται πως δεν γνωρίζουν τίποτα για συγγενείς ή κληρονόμους του ιδιοκτήτη ενώ επισήμαναν πως σήμερα το γατάκι δεν ακούστηκε καθόλου. 

Στις φωτογραφίες που ακολουθούν θα δείτε το σπίτι, στην οδό Ξάνθου 34, στο οποίο βρίσκεται εγκλωβισμένο το γατάκι αλλά και τα σημειώματα τα οποία οι γείτονες έχουν τοιχοκολλήσει προκειμένου να ζητήσουν βοήθεια.






@Παρακαλείται όποιος γνωρίζει κάτι σχετικό με τους νέους ιδιοκτήτες να επικοινωνήσει άμεσα

Διαβάστε επίσης: