Πόσων ετών είναι ο Πάνος Κιάμος;

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Με τον πιο δυνατό και χαρούμενο τρόπο ολοκλήρωσε τις εμφανίσεις του ο Πάνος Κιάμος στο «Politia Live Clubbing». 

Μετά από έξι «sold out» εβδομάδες, όπου το κέφι και ο χορός είχαν τον πρωταρχικό ρόλο ο δημοφιλής καλλιτέχνης αποχαιρέτησε το κοινό της όμορφης Θεσσαλονίκης.

Μάλιστα το Σάββατο 4 Οκτωβρίου ένα ξέφρενο πάρτι – έκπληξη στήθηκε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες καθώς ο Πάνος Κιάμος γιόρτασε τα γενέθλια του επί σκηνής με χιλιάδες θαυμαστές και φίλους να του εύχονται από κοντά!

Ούτε μια, ούτε δύο αλλά τρεις τούρτες για τα γενέθλιά του, του είχαν ετοιμάσει οι συνεργάτες του και όλο το επιτελείο του «Politia Live Clubbing» καθώς τον αιφνιδίασαν τραγουδώντας του το Happy Birthday όχι μόνο στα καμαρίνια αλλά και στην πίστα!

Ο Πάνος Κιάμος έχει κάθε λόγο να χαμογελά και να νιώθει ευγνώμων αφού οι εμφανίσεις του στη Θεσσαλονίκη στέφθηκαν με απόλυτη επιτυχία ενώ παράλληλα ετοιμάζει βαλίτσες για Αμερική όπου θα βρεθεί κοντά στους ομογενείς μας.

Από τα τέλη Νοεμβρίου επιστρέφει στο «στέκι» του, το «Club 22», το χώρο που από την πρώτη στιγμή λειτουργίας του έγινε ο απόλυτος προορισμός διασκέδασης για το Αθηναϊκό κοινό έχοντας στο πλευρό του αυτή τη φορά την Ελένη Χατζίδουκαι τον Stan!

Δείτε τις φωτογραφίες:

Πηγή: Parapolitika.gr