Κρήτη: «Μασέλα θέλετε; Περάστε τον Οκτώβριο του 2015!»

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Νηστικός μέχρι... του χρόνου τέτοια εποχή θα πρέπει να μείνει ένας συνταξιούχος του ΙΚΑ που είχε την ατυχία να σπάσει η μασέλα του και να βρεθεί στην ανάγκη των υπηρεσιών του ιδρύματος.

Ο συνταξιούχος μην έχοντας την πολυτέλεια να απευθυνθεί σε ιδιώτες για να φτιάξει τη μασέλα του αποφάσισε να απευθυνθεί στον ασφαλιστικό του φορέα (ΙΚΑ).

Ο ίδιος αφού αρχικά βρέθηκε στο ΙΚΑ της Αλικαρνασσού στη συνέχεια και κατόπιν οδηγιών κατέληξε στο ΙΚΑ Εσταυρωμένου όπου όταν πια βρήκε το αρμόδιο γραφείο για να καταθέσει το αίτημα του εισέπραξε την εξής αποστομωτική απάντηση: «Θέλετε μασέλα; Θα πρέπει να περιμένετε μέχρι τον Οκτώβριο του 2015 για ραντεβού».

Ο άνθρωπος σαστισμένος από την απάντηση ρώτησε τι θα κάνει μέχρι τότε, πως θα τρώει και αν θα ζει μέχρι να έρθει η ώρα να τη φτιάξει για να λάβει την επόμενη αφοπλιστική απάντηση: «Μια χαρα θα είσαι και χωρίς τη μασέλα και δεν θα πάθεις τίποτα!».

Όλα αυτά συνέβησαν σήμερα ανήμερα της «Παγκόσμιας Ημέρας για την Τρίτη Ηλικία» στο Ηράκλειο της Κρήτης που οι παροχές της δημόσιας υγείας για ασφαλισμένους και συνταξιούχους φαίνεται πως αποτελούν είδος πολυτέλειας.

Πηγή: cretalive.gr