Βίντεο: Τζιχαντιστές απειλούν τη Νέα Υόρκη

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Μιλώντας στο Vice News ο Καναδός τζιχαντιστής δεν δίστασε να αποκαλύψει ότι οι φανατικοί ισλαμιστές είναι και «πολύ κοντά» σε μια αιματηρή επίθεση στη Νέα Υόρκη!

Σε μια ανατριχιαστική συνέντευξη ο 21χρονος Φαράχ Μοχάμεντ Σιρντόν αποκάλυψε ότι το Ισλαμικό Κράτος είναι έτοιμο να πραγματοποιήσει σύντομα επιθέσεις στις ΗΠΑ και συγκεκριμένα στη Νέα Υόρκη και πως στόχος της οργάνωσης είναι να σηκώσει τη μαύρη σημαία της πάνω στον Λευκό Οίκο!

«Πολλά αδέρφια έχουν κινητοποιηθεί τις τελευταίες εβδομάδες στη Δύση», είπε ο 21χρονος και πρόσθεσε: «Ετοιμαζόμαστε για μια εξαιρετική επίθεση. Θεού θέλοντος, θα κάνουμε σύντομα επιθέσεις στη Νέα Υόρκη». Επίσης, ο Σιρντόν τόνισε ότι κανένας δεν τον στρατολόγησε και πώς μόνο οι πεποιθήσεις του και μόνο τον οδήγησαν στο Ισλαμικό Κράτος.

Σημειώνεται ότι ο Φαράχ Μοχάμεντ Σιρντόν είναι ένας από τους πολλούς Καναδούς με καταγωγή από τη Σομαλία οι οποίοι έχουν ταξιδέψει σε Ιράκ και Συρία για να πολεμήσουν με το Ισλαμικό Κράτος. Ωστόσο, είχε απασχολήσει στο παρελθόν τα ΜΜΕ καθώς σε βίντεο το οποίο είχε αναρτήσει στο διαδίκτυο απεικονίζονταν να βάζει φωτιά και να καίει το διαβατήριό του.

Δείτε το βίντεο:

{YouTube}j8TLu514EgU{/YouTube}


Πηγή: newsbomb.gr