Σύρος: Ψάρεψαν αυτά τα ψάρια στο λιμάνι της Ερμούπολης – Η παρέα που έγινε θέμα συζήτησης στο νησί (Βίντεο)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Στη Σύρο ο εναλλακτικός τουρισμός, κάνει την εμφάνιση σου σε πολλές κατηγορίες και προσφέρει δραστηριότητα ακόμα και στον πιο απαιτητικό επισκέπτη...

Για όσους επιθυμούν μια πιο ξεκούραστη θαλάσσια δραστηριότητα μπορούν να επιδοθούν στο ψάρεμα. Μια παρέα φίλων από την Σύρο παροτρύνει τον κόσμο να επισκεφτεί το νησί και να το γνωρίσει μέσα από τις φυσικές ομορφιές του. Παραλίες, θάλασσες, καθαρά νερά και ψάρεμα πάνε πακέτο.

Η μεγάλη ποικιλία ψαριών και η εύκολη και γρήγορη πρόσβαση σε καλούς ψαρότοπους είναι αυτά που συντελούν στο να κάνετε τις διακοπές με την οικογένειά σας και ταυτόχρονα να απολαύσετε το αγαπημένο σας χόμπι.

Τα νερά της Σύρου είναι τόσο καθαρά, που ακόμα και στο λιμάνι της Ερμούπολης βλέπεις το κόσμο κάθε βράδυ αντί να διασκεδάζει στα νυχτερινά κέντρα να ψαρεύει μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Βέβαια οι ψαράδες γνωρίζουν ότι το κάθε είδος θέλει το κατάλληλο τρόπο ψαρέματος, ανάλογο δόλωμα και την ώρα.

Ό,τι είδος ψάρι θελήσετε θα το βρείτε εδώ, αφού η θαλάσσια πανίδα του νησιού είναι πλούσια. Ο κατάλογος με τα διάφορα είδη που απαντώνται είναι μακρύς και σίγουρα καλύπτει όλες τις προτιμήσεις. Οι αρχάριοι μπορούν να προμηθευτούν τον κατάλληλο εξοπλισμό από τα καταστήματα με είδη ψαρέματος που βρίσκει κάνεις σε όλο το νησί.


{YouTube}hp_gRMj8IiM{/YouTube}


Πηγή: cyclades24.gr