Δεν είχε Κόψει τα Μαλλιά του για Χρόνια – Δείτε την εκπληκτική του Μεταμόρφωση μόλις Κουρεύτηκε και θα Σοκαριστείτε!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Μας αρέσουν πολύ οι μεταμορφώσεις ανθρώπων, γιατί βελτιώνουν τα χαρακτηριστικά τους και τους αλλάζουν εντελώς. Η παρακάτω περίπτωση είναι πραγματικά τέλεια. Ας πούμε ότι και οι πιο ατημέλητοι άνθρωποι μπορούν να δείξουν πολύ περιποιημένοι!

H Rachel Ray έχει καλέσει στην εκπομπή της τον Kyan Douglas, κομμωτή διασήμων, για να βοηθήσει στην μεταμόρφωση του Kevin. Πριν το κούρεμα και την αλλαγή γκαρνταρόμπας, ο Kevin σίγουρα δεν είχε και πολύ προσεγμένη εμφάνιση.

Ο Kyan είπε ότι το πιο δύσκολο σημείο της μεταμόρφωσης ήταν το κούρεμα, γιατί ο Kevin είχε πολλά μαλλιά και έπρεπε να το κάνει πολύ γρήγορα! Το παράξενο είναι ότι όταν ο Kevin βγαίνει για να δείξει την μεταμόρφωση του στο κοινό και την οικοδέσποινα της εκπομπής, η Rachel Ray αισθάνεται άβολα με το αποτέλεσμα.

Ποιος είναι, όμως, ο λόγος; Η απάντηση είναι πολύ απλή – τον βρίσκει πολύ όμορφο. «Δεν μπορώ καν να τον κοιτάξω, είναι πολύ καuτός!», λέει η παρουσιάστρια.

3

Ενώ η Rachel στέκεται προσπαθώντας να κρατήσει το βλέμμα της μακριά από το εντυπωσιακό κούρεμα του Kevin, ο Kyan κάνει ένα σχόλιο που συνοψίζει όλη την μεταμόρφωση: «Βρήκαν τον άντρακλα κάτω από τα μαλλιά!».

Ωστόσο, ο Kyan παραδέχεται ότι δεν μπορεί να πάρει όλα τα εύσημα για την μεταμόρφωση. Φυσικά και τα μαλλιά έκαναν σημαντική διαφορά, αλλά οι αλλαγές στα ρούχα ήταν το κερασάκι στην τούρτα. Με την βοήθεια ενός σκούρου τζιν και ενός ζευγαριού διαχρονικών μποτών η ομάδα έδωσε στον Kevin λίγη φινέτσα στο ροκ λουκ του.

Ο Kyan εξηγεί ότι δεν χρειάζεται να ξοδέψεις πολλά χρήματα για να δείξεις περιποιημένος. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να προσθέσεις στην γκαρνταρόμπα σου μερικά ρούχα-κλειδιά. Εκτός από το τζιν και τις μπότες, προτείνει ένα δερμάτινο μπουφάν. Είναι ένα σημαντικό κομμάτι που κάνει τους άντρες στα αθλητικά αμάξια να δείχνουν κομψοί.

4

Ωστόσο, με τόση κουβέντα ο Kevin δεν είχε προλάβει καν να δει τον εαυτό του στον καθρέφτη! Αν σας αρέσουν κι εσάς οι μεταμορφώσεις, τότε ξέρετε ότι το πιο ικανοποιητικό κομμάτι είναι όταν ο άλλος βλέπει ολοκληρωμένη την αλλαγή.

Δείτε την αντίδραση του Kevin όταν πρωτοαντίκρισε την νέα του εμφάνιση στο παρακάτω βίντεο. Πόσο μεγάλη αλλαγή κάνουν μερικές ψαλιδιές!

[g_youtube v="Nmu0CBR2llY"]