10 Τέλειες κρυψώνες για να βάλετε τα πολύτιμα αντικείμενά σας!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Μοιράζεστε το δωμάτιο σας με κάποιον ξένο; Οι γονείς ή οι φίλοι σας ψαχουλεύουν; Ίσως θέλετε να κρύψετε τα πολύτιμα αντικείμενα σας από τους κλέφτες; Όποιος κι αν είναι λόγος, είναι σημαντικό να τα κρύψετε κάπου που δεν το περιμένει κανείς.

Κάποιος που ψάχνει ή ένας κλέφτης ξέρει τα ασφαλή μέρη, όπως κάτω από το στρώμα ή στο συρτάρι με τα εσώpουχα. Αντί γι’αυτά τα συνηθισμένα σημεία, παρακάτω σας προτείνουμε τις 7 πιο ασυνήθιστες κρυψώνες – πιστέψτε μας, κανείς δεν θα ψάξει εκεί!

1. Παιχνίδι για σκύλους: Πάρτε ένα από τα λιγότερο αγαπημένα παιχνίδια του σκύλου σας, ανοίξτε το με ένα ξυράφι και φυλάξτε μέσα τα χρήματα σας. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε και για να κρύψετε το κλειδί του σπιτιού σας στην αυλή.

2. Μαρκαδόρος: Αδειάστε έναν μαρκαδόρο και κρύψτε τα πιο μικρά πολύτιμα αντικείμενα σας.

 

3. Φτηνοί θερμοστάτες: Αγοράστε έναν φτηνό θερμοστάτη και κρύψτε μέσα τα χρήματα σας. Μετά κρεμάστε τον στον τοίχο και κανείς δεν θα σκεφτεί να ψάξει εκεί.

4. Σωλήνες ζύμης: Μπορεί να σας φαίνεται λίγο σπατάλη του αγαπημένου σας Pillsbury, αλλά αξίζει. Ανοίξτε την συσκευασία από πάνω, βάλτε μέσα τα πολύτιμα αντικείμενα σας και μετά βάλτε ένα κομμάτι ζύμη. Βάλτε το στην κατάψυξη για μεγαλύτερη ασφάλεια.

5. Φαρδιά χτένα: Ξεκολλήστε το κομμάτι της χτένας από την βάση, βάλτε μέσα τα χρήματα σας και ξαναβάλτε το στην θέση του!

6. Στοπ πόρτας: Είναι πολύ φτηνά και έχουν το κατάλληλο σχήμα για να κρύβετε αντικείμενα. Βάλτε μέσα ό,τι θέλετε, βάλτε πίσω τον πάτο και χρησιμοποιήστε το κανονικά.

7. Συσκευασία βούτυρου: Αυτό είναι κάπως παράξενο, αλλά πολύ αποτελεσματικό. Αδειάστε το περιεχόμενο μιας συσκευασίας βούτυρου σε ένα δοχείο που να μπαίνει στον φούρνο μικροκυμάτων και λιώστε το. Βάλτε τα αντικείμενα που θέλετε να κρύψετε σε ένα πλαστικό δοχείο (για να μην γεμίσουν βούτυρο) και βάλτε το δοχείο στον πάτο της συσκευασίας. Στην συνέχεια ρίξτε από πάνω το λιωμένο βούτυρο και βάλτε το στο ψυγείο. Το βούτυρο θα φαίνεται φυσιολογικό και κανείς δεν θα το σκεφτεί