Οι άνδρες με AYTO το χαρακτηριστικό είναι άπιστοι!!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Eπιστήμονες βρήκαν αυτό που όλες οι γυναίκες θέλουν να ξέρουν!

Πώς να καταλάβουν και να αποφύγουν έναν άνδρα που είναι άπιστος! Ερευνητές από το Πανεπιστήμιο του Πεκίνου βρήκαν πως οι άνδρες με αυτό το χαρακτηριστικό είναι και πιο πιθανόν να απατήσουν την σύντροφό τους.

ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ

Πρώτο τεστ

Αρχικά ζητήθηκε από άνδρες και γυναίκες να συμπληρώσουν ερωτηματολόγια, σχολιάζοντας πως βλέπουν την εμφάνισή του συντρόφου τους. Οι ερευνητές βρήκαν μία σημαντική διαφορά στις απαντήσεις, καθώς οι γυναίκες που είχαν καλύτερη δουλειά (και αμοιβή) από τον σύντροφό τους, έβρισκαν την εμφάνισή του ωραία, αλλά το ίδιο δεν συνέβη και για τους άνδρες με το ίδιο χαρακτηριστικό, οι οποίοι θεώρησαν πως η εμφάνιση της κοπέλας τους θα μπορούσε να ήταν πιο προσεγμένη.

Δεύτερο τεστ

Το δεύτερο τεστ είχε σχέση με το αν γυναίκες και άνδρες που έχουν καλύτερη οικονομική κατάσταση από το άλλο τους μισό είναι και οι πιο άπιστοι. Οι Κινέζοι επιστήμονες έδειξαν φωτογραφίες σε άνδρες και γυναίκες, στα οποία απεικονίζονται άτομα από το αντίθετο φύλο με το ίδιο οικονομικό υπόβαθρο και περιποιημένη εμφάνιση. Ερευνητές τους είπαν να διαλέξουν τρία άτομα, με τα οποία στην συνέχεια θα γνωρίζονταν και από κοντά. Οι γυναίκες, λοιπόν, όταν ήρθαν σε επικοινωνία με τον υποψήφιο που διάλεξαν κράτησαν μία απόσταση ασφαλείας από εκείνον, ενώ οι άνδρες όχι μόνο δεν κράτησαν τις ανάλογες αποστάσεις, αλλά μερικοί από αυτούς δέχθηκαν να ξαναδούν την όμορφη γυναίκα που είχαν διαλέξει από τη φωτογραφία.

ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ

Οι επιστήμονες συνέλεξαν τα στοιχεία και κατέληξαν πως οι άνδρες που είναι πιο πλούσιοι από τις συντρόφους τους είναι πιο πιθανό να τις απατήσουν!