Θεωρία συνωμοσίας; Ο Έλβις ζει στη βίλα που πέθανε. Ιδού και το βίντεο

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Υπάρχει εκεί έξω άνθρωπος που πιστεύει πραγματικά ότι βρήκε τον Έλβις Πρίσλεϊ και τον βιντεοσκόπησε ζωντανό στα γεράματα του να περπατά στη βίλα που υποτίθεται πως πέθανε.

Οι θεωρίες συνωμοσίας για celebrities μερικές φορές ξεπερνούν και τη φήμη των ιδίων των celebrities τους οποίους αφορούν.

Μία από τις διασημότερες θεωρίες για διασημότητες που πέθαναν στην ακμή τους, είναι εκείνη που αφορά τον Έλβις Πρίσλεϊ. Σύμφωνα με τους υποστηρικτές της, ο θρύλος της ροκ εν ρολ δεν έφυγε ποτέ από τη ζωή αλλά σκηνοθέτησε τον θάνατο του αποφασίζοντας να αποσυρθεί από τα φώτα της δημοσιότητας για να ζήσει το υπόλοιπο των χρόνων του σαν ένας ήρεμος, καθημερινός και άσημος πολίτης.

Ο Έλβις, όπως όλοι ξέρουμε, πέθανε το 1977 σε ηλικία 42 ετών, με άλλα λόγια αν ζούσε σήμερα θα ήταν 79 ετών. Επίσημη γνωμάτευση για τον θάνατο του δεν είχαμε ποτέ, αλλά ο ροκ σταρ φέρεται να πέθανε από υπερβολική δόση χαπιών που προκάλεσαν ανακοπή καρδιάς.

Τα τελευταία 40 χρόνια δεν είναι λίγοι εκείνοι που κατά καιρούς υποστηρίζουν ότι είδαν τον Βασιλιά ζωντανό. Ανάμεσα τους και ο χρήστης του YouTube υπό το nickname The Shadow. Ο ίδιος διατείνεται πως ο γεράκος που βοηθάει εθελοντικά στην Graceland του Memphis και είναι συνταξιούχος επιστάτης, είναι ο ίδιος ο Έλβις Πρίσλεϊ. Στη βίλα του στην Graceland βρέθηκε νεκρός στο κρεβάτι του ο "κανονικός" Έλβις, στις 16 Αυγούστου 1977. Η ταφή του Πρίσλεϊ αρχικά έγινε στο νεκροταφείο του Φόρεστ Χιλ στο Μέμφις, δίπλα από τη μητέρα του, αλλά για λόγους ασφαλείας οι σoροί μεταφέρθηκαν στην Graceland.

Το βίντεο που υποτίθεται πως παρέχει τις αποδείξεις. Ο Έλβις ζει στο σπίτι που "πέθανε":

[g_youtube v="tV_2PgxpY2c{/youtube}

Ο χρήστης του YouTube ισχυρίζεται πως ο Έλβις έκανε νόημα στην κάμερα σηκώνοντας τα δύο του δάχτυλα. Το καρέ είναι στο 0:27 του βίντεο. Σύμφωνα με τον The Shadow, ο γερασμένος Έλβις σχηματίζει με τα δάχτυλα του το σύμβολο "V" που σημαίνει, είναι ζωντανός, "I'm Alive".

Οι οπαδοί της θεωρίας ότι αυτός είναι ο νεκρός Βασιλιάς της ροκ, αναφέρουν πως η σωματοδομή του πρωταγωνιστή του βίντεο ταιριάζει με την αντίστοιχη του Έλβις, και συγκεκριμένα εξετάζοντας το μήκος των χεριών και των ποδιών του. Αναφέρεται μάλιστα στο κείμενο που συνοδεύει το βίντεο πως ο εν λόγω ηλικιωμένος έχει όμοια μάτια με εκείνα του Έλβις Πρίσλεϊ.

Τέλος, προσθέτουν πως ο ηλικιωμένος περπατά όπως περπατούσε ο Έλβις στο παρακάτω βίντεο και κάνει το ίδιο σύμβολο του "V":

{youtube}DurycX6nee8"]

Η ερώτηση είναι μία. Μας ψεκάζουν κύριοι;

ΥΓ: Θυμίζουμε πως από τις αρχές της δεκαετίας του ’60, ο Πρίσλεϊ έκανε συστηματική χρήση αμφεταμινών, οι οποίες του έδιναν ενέργεια για τις παραστάσεις, αλλά δεν του επέτρεπαν να κοιμηθεί. Κατέληξε να παίρνει αμφεταμίνες κάθε πρωί για να ξυπνήσει και υπνωτικά ή ηρεμιστικά χάπια κάθε βράδυ για να καταφέρει να κοιμηθεί.

Το 1973, ο Πρίσλεϊ νοσηλεύτηκε δύο φορές, επειδή κόντεψε να πεθάνει από υπερβολική δόση. Πράγμα που τελικά συνέβη τέσσερα χρόνια αργότερα.

news247