Μυστήριο με άνδρα που πέθανε βλέποντας ταινία τρόμου – Αγνοείται το πτώμα του

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Μυστήριο πλανάται γύρω από την εξαφάνιση της σορού ενός 65χρονου Ινδού, ο οποίος. ενώ παρακολουθούσε ταινία τρόμου, έπαθε καρδιακή προσβολή.

Το μυστήριο περιπλέκεται ακόμα περισσότερο απο το γεγονός ότι εκτός από το πτώμα του 65χρονου που αγνοείται, έχει εξαφανιστεί και ο φίλος του.

Συγκεκριμένα, ο Ινδός έβλεπε την περασμένη Πέμπτη τη συγκεκριμένη ταινία μαζί με ένα φίλο του στον κινηματογράφο Sri Balasubramaniar.

Σε μία από τις πιο τρομακτικές σκηνές ο 65χρονος παραπονέθηκε για έντονους πόνους στο στήθος. Τότε λιποθύμησε και μεταφέρθηκε στο Old Government Hospital, όπως ανέφεραν τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Το περίεργο περιστατικό όμως δεν σταματά εδώ. Το προσωπικό του νοσοκομείου ζήτησε στη συνέχεια από τον φίλο του 65χρονου να παραστεί για τη μεταφορά του πτώματος στο Tiruvannamalai Government Medical College Hospital, όπου θα πραγματοποιούνταν η νεκροψία.

Από εκείνο το σημείο και ύστερα αγνοείται τόσο το πτώμα του 65χρονου, όσο και ο φίλος του, με τις αρχές να διερευνούν το ανατριχιαστικό περιστατικό.