Αυτή η Άστεγη Γυναίκα πήγε για μια ημέρα σε ένα σπα. Δείτε τι έκαναν στα Μαλλιά της! (βιντεο)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Οι άστεγοι είναι αυτοί που ξεχνιούνται εύκολα. Άστεγοι άντρες, γυναίκες και παιδιά κουβαλάνε το στίγμα του εγκληματία ή του ναρκομανή.

Και όμως, πολλοί από τους άστεγους στις ΗΠΑ είναι βετεράνοι, ανύπαντρες μητέρες που έχουν χάσει τις δουλειές τους ή απλά κάποιοι που σταθήκαν πολύ άτυχοι στις ζωές τους.

Μία από τις μεγαλύτερες δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι άστεγοι δεν είναι η έλλειψη τροφής και στέγης, αλλά το ότι είναι αόρατοι. Πόσο συχνά προσπερνάτε έναν άντρα ή μια γυναίκα που κάθεται στο δρόμο και κρατάει ένα χαρτόνι χωρίς καν να το ξανασκεφτείτε; Όλοι το έχουμε κάνει, ίσως είναι σημάδι των καιρών ή απλά πρέπει να αρχίσουμε να βλέπουμε τους άστεγους λίγο διαφορετικά.

Αυτό ακριβώς προσπάθησαν να κάνουν και οι τύποι στο Prank It FWD. Κάλεσαν άστεγους για μία μοναδική μέρα στο σπα. Τους δώσαν ρούχα, φαγητό και γενικά τους περιποιήθηκαν. Για μία μέρα ένιωσαν ότι ήταν ορατοί πάλι.

Ωστόσο, ήταν ένας άστεγος που μας συγκίνησε με την αλήθεια του. » Κάποιος νοιάζεται. Είμαι βετεράνος του Βιετνάμ, είχα τιμηθεί κιόλας στο πόλεμο, και …,» λέει καθώς λυγίζει από το κλάμα.

«Δεν έχω συνηθίσει να μου φέρονται ωραία.» Δύσκολα μπορεί να πιστέψει κανείς ότι κάποιος που υπηρέτησε τη χώρα του μένει έξω στο κρύο, αλλά δυστυχώς αυτό γίνεται κάθε μέρα. 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ:

[iframe width="725" height="400" src="https://www.youtube.com/embed/X4wuknvtPLs" frameborder="0" allowfullscreen ]