ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ – Μάιος 2016: Πώς θα είναι ο μήνας σου σύμφωνα με το ζώδιό σου;

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Μάιος. Με ανάδρομο Ερμή μεν, αλλά τα πράγματα μοιάζουν να αλλάζουν προς το καλύτερο. Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για τα ερωτικά και τα επαγγελματικά σου;

ΚΡΙΟΣ
Με το ξεκίνημα του Μαΐου, μην αφήσεις τις ανασφάλειές σου να σε κρατούν πίσω στις διάφορες δραστηριότητες που έχεις. Οι δυνατότητές σου είναι πάρα πολλές και με ό,τι καταπιάνεσαι μπορείς και το φέρνεις εις πέρας με τον καλύτερο τρόπο. Σε συνδυασμό βέβαια και με τη βοήθεια του κυβερνήτη σου Άρη στον Τοξότη μέχρι τις 27 αλλά και της Αφροδίτης που θα παραμείνει στον Ταύρο μέχρι τις 24, που πραγματικά σε απογειώνουν. Η κοινωνική σου ζωή θα είναι ιδιαίτερα αυξημένη και θα κινείσαι πολύ και πέρα από τον άμεσο κύκλο σου. Η διάθεσή σου θα είναι περισσότερο ανεβασμένη, με αποτέλεσμα να προσελκύει νέους ανθρώπους στη ζωή σου, αλλά και να ενδυναμώνει τις ήδη υπάρχουσες φιλικές σου σχέσεις. Η τύχη ήδη σε ακολουθεί και είναι πλέον στο χέρι σου αν τη δεχτείς για συνοδοιπόρο σου ή αν την αφήσεις πίσω σου.

Αισθηματικές
Η σχέση σου αυτόν το μήνα θα πάρει άλλη τροπή -προς το καλύτερο- και θα μπορέσεις να δώσεις λύσεις σε θέματα και υποθέσεις που σε στεναχωρούν και σε προβληματίζουν. Η Αφροδίτη θα κινείται μέχρι τις 24 στον Ταύρο και θα σου χαρίσει τις καλύτερες επιρροές της ώστε να μιλήσεις με το σύντροφό σου για όλα εκείνα που επιθυμείς πραγματικά και η ανταπόκριση που θα έχεις θα σε χαροποιήσει ιδιαίτερα. Από τις 22 Μαΐου και μετά με τον Ερμή να επιστρέφει σε ορθή πορεία από τον Ταύρο, η διάθεσή σου θα είναι εξαιρετική και ο ερωτισμός σου θα παρασύρει και το σύντροφό σου σε ειδυλλιακές στιγμές. Εκμεταλλεύσου τις μέρες κοντά στη Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στις 6 στον Ταύρο για να δραπετεύσεις κάπου ονειρεμένα μαζί του και να ερωτευτείτε από την αρχή. Αν είσαι single, να ξέρεις πως το μαγικό ραβδάκι της Αφροδίτης σου δίνει τόση γοητεία και ερωτισμό, που θα είναι αδύνατον να σου αντισταθούν! Πρόσεξε μόνο ποιον από όλους θα επιλέξεις να σταθεί στο πλάι σου γιατί με τέτοια προσφορά θα είναι δύσκολο να διαλέξεις. Το νου σου!

Επαγγελματικές
Ο μήνας ξεκινάει με γρήγορους ρυθμούς και ένταση ή μεγαλύτερη ανησυχία για την καριέρα σου. Με τον Ερμή ανάδρομο μέχρι τις 22 χρειάζεται να είσαι προσεκτική στις αποφάσεις σου. Εξάλλου, μάλλον θα παρουσιαστούν και προβλήματα στην επικοινωνία με τους άλλους. Μπορεί ακόμα να υπάρχουν εξελίξεις της τελευταίας στιγμής που θα σε προβληματίσουν, και θα χρειαστεί να τις διαχειριστείς με σύνεση, σοφία και ψυχραιμία, κάτι που δεν θα είναι εύκολο. Την τελευταία εβδομάδα του μήνα, θα χαλαρώσεις λίγο. Ίσως να χρειάζονται αλλαγές στην καθημερινότητα της εργασίας σου και όσο αντιστέκεσαι τα πράγματα να γίνονται χειρότερα. Πάντως, ο Ερμής που θα επιστρέψει σε ορθή πορεία στις 22 θα ευνοήσει συζητήσεις, ραντεβού και ταξίδια που αφορούν στη δουλειά σου και θα διευκολύνει τις σπουδές σου, αν σπουδάζεις.

ΤΑΥΡΟΣ
Πολλές εναλλαγές και ξαφνικές, απανωτές εξελίξεις φέρνει ο Μάιος στη ζωή σου. Το μεγαλύτερο μέρος του μήνα, μέχρι τις 24 που η Αφροδίτη θα κινείται στο ζώδιό σου θα σε απασχολήσει η επίλυση προβληματικών θεμάτων, ενώ θα συμβούν ευχάριστα γεγονότα εκεί που δεν θα το περιμένεις. Καινούριοι άνθρωποι που θα σε ενθουσιάσουν μπαίνουν, επίσης, στη ζωή σου, ενώ τις ημέρες που θα πραγματοποιηθεί η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου στις 6 η κοινωνικότητά σου θα είναι ιδιαίτερα έντονη και οι δημόσιες σχέσεις σου θα αποδώσουν τα μέγιστα. Ο Δίας που επιστρέφει σε ορθή πορεία από το ζώδιο της Παρθένου στις 9 θα σε οδηγήσει σε ριζικές αλλαγές που θα αποδώσουν καρπούς στο μέλλον, ενώ ο Ήλιος στο ζώδιο σου μέχρι τις 21 θα φέρει ανανέωση και έναν πηγαίο δυναμισμό που θα σε βοηθήσει να ανταπεξέλθεις με άνεση στα προβλήματά σου.

Αισθηματικές
Ο Μάιος είναι ο μήνας που μπορείς να ζήσεις τον έρωτα και το ρομαντισμό στο αποκορύφωμά τους. Η διάθεσή σου θα είναι καλή και θα βλέπεις τα πάντα γύρω σου πολύ όμορφα. Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου, σου δίνει τις καλύτερες επιρροές της καθώς και ακόμα περισσότερο ερωτισμό, που θα εκπλήξει το σύντροφό σου και θα τον οδηγήσει σε ακραίες εκδηλώσεις συναισθήματος. Αυτό βέβαια εσένα σου αρέσει και θα νιώσεις πληρότητα και ικανοποίηση σχετικά με την ερωτική σου ζωή. Από τις 22 του μήνα και μετά που ο Ερμής θα επιστρέψει σε ορθή πορεία από το ζώδιό σου είναι ιδανικό διάστημα για να μιλήσεις μαζί του για όλα όσα θέλεις να κάνεις στην πορεία, είτε αυτό αφορά σε ένα τρίτο μέλος στην οικογένειά σας είτε μία ανακαίνιση ή αλλαγή διαμονής. Κοντά στη Νέα Σελήνη, στις 6 προγραμμάτισε ένα ταξίδι για να ανανεώσετε τη διάθεσή σας και να περάσετε λίγο χρόνο μαζί. Αν είσαι single, έφτασε ο καιρός αυτό να αλλάξει. Οι πλανήτες σου δίνουν όλη τη γοητεία και τον ερωτισμό που χρειάζεσαι, ώστε να βρεις τον κατάλληλο σύντροφο για σένα.

Επαγγελματικές
Διανύεις μια αρκετά δημιουργική περίοδο, η οποία αφήνει το περιθώριο να επεκτείνεις τις δραστηριότητες και τα όριά σου. Προσπάθησε μόνο να είσαι συνεπής στις υποχρεώσεις σου και μην αφήνεις το χρόνο να περνάει αναξιοποίητος. Λάβε υπόψη ακόμα, ότι η στάση κάποιων θα σε πιέσει ψυχολογικά, ίσως και έντονα. Παρ' όλα αυτά, η θέση της Αφροδίτης στο ζώδιό σου και ο Δίας που επιστρέφει σε ορθή πορεία από την Παρθένο από τις 9 και μετά μάλλον θα λειτουργήσουν εποικοδομητικά, παραγωγικά και ανεφοδιαστικά. Πράγματι, το ζώδιό σου είναι από αυτά που ευνοούνται αυτήν την άνοιξη και το πλανητικό σκηνικό θα σου δώσει τη δυνατότητα να εκφραστείς δημιουργικά ή και να επιχειρήσεις με τόλμη. Μόνο έτσι, άλλωστε θα προσεγγίσεις την επιτυχία που ζητάς!

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ο Μάιος είναι μήνας με πολλές εναλλαγές και γεγονότα που θα σε ξαφνιάσουν, άλλα και θα σε χαροποιήσουν. Με την Αφροδίτη στον Ταύρο μέχρι τις 24 και μετά στο ζώδιό σου θα έχεις πολύ έντονη καθημερινότητα με επαφές και θα κληθείς να πάρεις σημαντικές αποφάσεις τόσο για την επαγγελματική όσο και για την αισθηματική σου ζωή. Κοντά στις ημέρες της Πανσελήνου που θα πραγματοποιηθεί στις 22 στο ζώδιο του Τοξότη η ευαισθησία σου θα αυξηθεί και θα σε προκαλεί να απολαμβάνεις περισσότερο τη ζωή. Ωστόσο με τον κυβερνήτη σου Ερμή να επιστρέφει σε ορθή πορεία την ίδια μέρα στον Ταύρο θα διανύσεις μία περίοδο ψυχικού εξαγνισμού, ενώ θα έχεις πολύ καλή διάθεση και έντονο δυναμισμό, που θα σε βοηθήσει πολύ στην καθημερινότητά σου. Η τελευταία εβδομάδα του Μάη με τον Ήλιο και την Αφροδίτη να σε επισκέπτονται θα σε παροτρύνει να κάνεις κάποια ξεκαθαρίσματα και να βάλεις τη ζωή σου σε νέες βάσεις, πιο γερές και ασφαλείς. Όσο κι αν σε δυσκολεύει κάτι τέτοιο να ξέρεις ότι στην πορεία θα αποδειχθεί ότι είναι για καλό σου.

Αισθηματικές
Αυτόν το μήνα θα μπορέσεις να σταθεροποιήσεις πολλά πράγματα στη σχέση σου και να βάλεις μια τάξη σε όλα αυτά, που μπορεί να σε αποσυντονίζουν. Μπορείς να μιλήσεις με το σύντροφό σου και να λύσεις όλα αυτά τα θέματα που μπορεί να σε απομακρύνουν από κοντά του. Ξέρεις πολύ καλά τι σου γίνεται και τι ζητάς, αλλά για άλλη μια φορά θα πρέπει να δεις μερικές καταστάσεις ρεαλιστικά και να μην παρασυρθείς από κάποιες στιγμές, που μπορεί να σας προκάλεσαν πρόβλημα. Από τις 22 του μήνα και μετά που ο Ερμής θα κινείται σε κανονική πορεία θα δεις σιγά - σιγά πολλά θέματα να παίρνουν μια σειρά και θα νιώθεις καλύτερα ψυχολογικά. Μέχρι τέλος του μήνα θα μπορέσεις να υλοποιήσεις τα σχέδια που έχεις για τη σχέση σου και θα την κάνεις καλύτερη! Αν είσαι single, είναι στο χέρι σου να κινηθείς ανάλογα και να το βρεις. Ιδιαίτερα την τελευταία εβδομάδα του μήνα να γνωρίζεις ότι η επικοινωνία σου θα είναι στα καλύτερά της και θα μπορέσεις να κατακτήσεις όποιον επιθυμείς με το λόγο και τη γοητεία σου.

Επαγγελματικές
Αν κάποια πρέπει να προσέξει πολύ στον τομέα της εργασίας, αυτή είσαι εσύ. Και αυτό, επειδή ο κυβερνήτης σου Ερμής θα κινείται ανάδρομα στον Ταύρο μέχρι τις 22 του μήνα και θα σε επηρεάζει άμεσα. Να προσέχεις πολύ τη διαχείριση των επαγγελματικών σου υποθέσεων. Επίσης, προσπάθησε να είσαι συνεργάσιμη και συνεπής στις υποχρεώσεις σου όσο το δυνατόν περισσότερο. Ένας μεγάλος σύμμαχος στις προσπάθειές σου πάντως, θα είναι ο Δίας που επιστρέφει σε ορθή πορεία από την Παρθένο στις 9 Μαΐου και θα σε διευκολύνει αισθητά. Γενικότερα όμως κράτησε αποστάσεις ασφαλείας από άτομα στα οποία δεν έχεις εμπιστοσύνη ή που δεν γνωρίζεις καλά. Από εκείνους που σου κάνουν προτάσεις απαίτησε να σου δοθούν εγγυήσεις, όχι μόνο για πρακτικούς αλλά και για ψυχολογικούς λόγους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Το πλανητικό σκηνικό του Μαΐου θα σου δώσει τις καλές του επιρροές του για να μπορέσεις να ξεπεράσεις όλα αυτά που μέχρι τώρα σε έβαζαν σε σκέψεις. Φυσικά έχεις στο πλευρό σου τόσο την Αφροδίτη στον Ταύρο μέχρι τις 24 αλλά και τον Δία που επιστρέφει σε ορθή πορεία από την Παρθένο από τις 9 και μετά. Οι αντιλήψεις, οι πεποιθήσεις, αλλά και η φιλοσοφική θεώρηση των πραγμάτων θα μοιάζουν, όσο περνά ο καιρός, να μην ανταποκρίνονται πλέον στις απαιτήσεις σου και θα αναθεωρήσεις πολλές από τις απόψεις σου για το καλό σου. Η υπομονή που θα επιδείξεις και η σταθερότητα του χαρακτήρα σου θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στις σχέσεις σου τόσο στις επαγγελματικές όσο και στις διαπροσωπικές, ενώ θα παρατηρήσεις πως οι άλλοι θα βασίζονται σε εσένα, δείχνοντάς σου απεριόριστη εμπιστοσύνη. Χρησιμοποίησε αυτό το χάρισμα της υπομονής που έχεις για να είσαι σε ετοιμότητα όταν έρθει η κατάλληλη ώρα για δράση... Και τότε το μαγικό ραβδί του έναστρου ουρανού θα κάνει όλα σου τα όνειρα πραγματικότητα.

Αισθηματικές
Στην αισθηματική σου ζωή σε περιμένει μια ειδυλλιακή περίοδος για τη σχέση σου. Ο ερωτισμός, ο ρομαντισμός, η γοητεία και η καλή σου διάθεση θα είναι από τα χαρακτηριστικά της περιόδου, ενώ η αισιοδοξία και η αυτοπεποίθησή σου θα είναι τόσο αυξημένες που θα το μεταδίδεις έντονα και στο σύντροφό σου. Με τον Ερμή να επιστρέφει σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Ταύρο στις 22, η περίοδος είναι κατάλληλη για να μιλήσεις μαζί του και να ξεκαθαρίσεις το τοπίο απ’ όλα αυτά που μπορεί να σε έχουν προβληματίσει μέχρι τώρα. Θα απαλλαγείς από όλες αυτές τις καταστάσεις που μπορεί να σου χαλούσαν την ψυχολογική σου διάθεση και θα βάλεις σε νέες βάσεις, πιο σταθερές το δεσμό σου. Αν είσαι single, να ξέρεις ότι οι κατακτήσεις που θα έχεις θα είναι πολλές και είναι στο χέρι σου αν θελήσεις να ξεκινήσεις μία σχέση με κάποια από αυτές. Αν όχι, τα φλερτ θα σου φτιάξουν τη διάθεση και θα ανεβάσουν το ηθικό σου, σε βαθμό τέτοιο που ο ιδανικός σύντροφος θα φαντάζει πολύ πιο κοντά στα μάτια σου.

Επαγγελματικές
Ιδιαίτερος προβλέπεται ο μήνας αυτός για την πορεία των επαγγελματικών συμφερόντων σου. Γεγονός είναι ότι θα νιώσεις πίεση από τα γεγονότα, αλλά θα δώσεις επίσης μάχη, και για να αμυνθείς ενάντια στην επιθετική συμπεριφορά κάποιων. Γενικά, στο χώρο της εργασίας σου θα υπάρξει κινητικότητα και εσύ θα ξοδεύεις συχνά άσκοπα το χρόνο και την ενέργειά σου. Κάνε ό, τι περνάει από το χέρι σου για να το αποφύγεις. Προσπάθησε να κινηθείς ελέγχοντας τι κάνεις και ποιες συνέπειες μπορεί να έχει οποιαδήποτε πρωτοβουλία σου. Τις ημέρες που θα λάβει χώρα η Πανσέληνος στον Τοξότη στις 22 να προσέχεις λίγο περισσότερο γιατί ίσως τότε αν δεν προσέξεις, να βιώσεις μια κρίση, μια αλλαγή ή τη διακοπή μιας συνεργασίας – κάτι όμως που αργότερα μάλλον θα αποδειχτεί προς το συμφέρον σου.

ΛΕΩΝ
Ο Μάιος είναι ένας μήνας που θα μπορέσεις να δημιουργήσεις και να υλοποιήσεις τους στόχους σου. Η Αφροδίτη στον Ταύρο μέχρι τις 24 θα σου δώσει δυναμισμό και διαύγεια για να λύσεις υποθέσεις που φάνταζαν αρκετά δύσκολες πριν. Από τις 22 και μετά με τον Ερμή να επιστρέφει σε ορθή πορεία από τον Ταύρο, η επικοινωνία σου με τους άλλους θα είναι πολύ καλή και θα μπορείς να περάσεις τις ιδέες σου με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο. Ο Δίας που θα επιστρέψει σε ορθή πορεία και αυτός στην Παρθένο στις 9 θα χαρίσει μία νότα αισιοδοξίας και ελπίδας σε όλες σου τις δραστηριότητες, είτε αυτές αφορούν στα επαγγελματικά είτε στα αισθηματικά σου. Κυρίως στα τελευταία… Ωστόσο, μην επαναπαυτείς καθόλου, γιατί η περίοδος είναι πολύ θετική και θα φέρει πολλές ευκαιρίες που πρέπει να εκμεταλλευτείς.

Αισθηματικές
Στην αισθηματική σου ζωή τα πράγματα φαντάζουν από καλά μέχρι τέλεια. Ο Άρης αν και ανάδρομος στον Τοξότη σε ευνοεί και θα σου δώσει πολύ δυναμισμό, ώστε να λύσεις πολλά θέματα που μπορεί να σε προβληματίζουν μέχρι τώρα, ενώ με την Αφροδίτη που θα παραμείνει στην Αφροδίτη μέχρι τις 24 θα έχεις πολύ καλή επικοινωνία με το σύντροφό σου και ο ερωτισμός θα είναι στα ύψη και από τις δύο πλευρές! Στις ημέρες της Πανσελήνου, που θα πραγματοποιηθεί στις 22 στον Τοξότη σε συνδυασμό με τον Ερμή που την ίδια μέρα θα επιστρέψει σε ορθή πορεία από τον Ταύρο θα έρθουν πολλές ευκαιρίες που θα κάνουν ιδανική τη σχέση σου. Άλλος αέρας θα φυσήξει για τα όνειρά σου και ο μήνας θα είναι καταλυτικός για την μετέπειτα πορεία. Κι αν ακόμα είσαι σε φάση αναζήτησης, το σύμπαν σου δίνει τις καλύτερες επιρροές του, ώστε να διώξεις τη μοναξιά και να γνωρίεις το σύντροφο που θα σε κάνει να νιώσεις μεγάλη χαρά. Όλα όσα περίμενες εδώ και καιρό φαίνεται να σου προσφέρονται απλόχερα και ο ουρανός της αισθηματικής σου ζωής θα γεμίσει από ροζ και γαλάζια συννεφάκια.

Επαγγελματικές
Ο μήνας ξεκινά με τον πλανήτη της επικοινωνίας Ερμή να κινείται ανάδρομα κα να προσθέτει έντονο άγχος στην επαγγελματική σου καθημερινότητα. Σίγουρα θα ήθελες να είναι αλλιώς τα πράγματα, όμως δεν γίνεται. Έτσι, λοιπόν, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να αντιληφθείς ότι επικρατούν πλέον νέα δεδομένα και ότι πρέπει να πλεύσεις στην πορεία του ρεύματος, επιφυλακτικά αλλά και αποφασιστικά. Έτσι θα καταφέρεις να επωφεληθείς, ενώ πηγαίνοντας κόντρα στο ρεύμα ίσως να βρεθείς έξω απ' αυτό. Γενικά, ο Μάιος έχει ευκαιρίες. Μικρές, μέτριες, μεγάλες, που καλό είναι να τις αξιοποιήσεις. Ξεκίνησε, άλλαξε, βελτίωσε και η τύχη θα σε ανταμείψει!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ο Μάιος θα είναι γεμάτος με πολλές και όμορφες εκπλήξεις για το ζώδιό σου! Από τις πρώτες μέρες του η Αφροδίτη στον Ταύρο μέχρι τις 24 και ο Δίας που επιστρέφει σε ορθή πορεία στις 9 στο ζώδιό σου, ενώνουν τις δυνάμεις τους και σου προσφέρουν μεγάλη κοινωνικότητα και συνεχή κινητικότητα. Δεν θα αρνηθείς καμία πρόσκληση που θα σου κάνουν, θέλοντας να ξεφύγεις από την κούραση και το άγχος που περνάς κάθε μέρα και τα άτομα που θα γνωρίσεις αυτό το διάστημα θα παίξουν σημαντικό ρόλο τόσο για την επαγγελματική όσο και για την αισθηματική σου ζωή. Ακόμη και το δεύτερο μισό του μήνα, με τον Ερμή να επιστρέφει σε ορθή πορεία από τον Ταύρο στις 22 μπορείς να καταφέρεις πάρα πολλά, αρκεί να το θέλεις πραγματικά και βέβαια να κάνεις και τις απαραίτητες ενέργειες για να τα πετύχεις. Λίγη προσοχή χρειάζεται στις ημέρες κοντά στην Πανσέληνο που θα πραγματοποιηθεί την ίδια μέρα στον Τοξότη, γιατί μπορεί να γίνεις υπερευαίσθητη και να κλειστείς στον εαυτό σου. Μην δώσεις παραπάνω συνέχεια σε κουβέντες που θα κάνεις αυτό το διάστημα, γιατί κατά πάσα πιθανότητα θα είναι υπερβολικές και στην ουσία δεν θα έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα.

Αισθηματικές
Στην αισθηματική σου ζωή όλος ο Μάιος προμηνύεται ιδιαίτερα ερωτικός, καθώς η Αφροδίτη θα βρίσκεται μέχρι τις 24 στον Ταύρο, γεγονός που θα σου χαρίσει ρομαντικές και ερωτικές στιγμές στο δεσμό σου, είτε είσαι παντρεμένη είτε όχι. Κάποιες καταστάσεις θα σε κάνουν να δεις με περισσότερη σοβαρότητα τη σχέση σου και θα θέλεις να λύσεις πολλά θέματα που σε προβληματίζουν μέχρι σήμερα, κάνοντας μία νέα αρχή με το σύντροφό σου. Θα μπορείς να έρθεις πιο κοντά του και να του δείξεις τα αισθήματα που τρέφεις, αλλά και να του εκμυστηρευτείς τα όνειρά σου για το μέλλον σας. Αξιοποίησε αυτά τα πρώτα Σαββατοκύριακα του μήνα για να δραπετεύσετε σε κοντινά μέρη και να αναπληρώσετε τις χαμένες στιγμές του χειμώνα που πέρασε. Ο καιρός άλλωστε θα σας το επιτρέψει! Κι αν είσαι single, οι πλανήτες θα σε ευνοήσουν να βρεις το έτερον ήμισυ, που θα σου δώσει την ευτυχία που ζητάς! Έχεις πολλές πιθανότητες να έρθεις κοντά με ένα πρόσωπο από το επαγγελματικό σου περιβάλλον και οι πρώτες σας συναντήσεις θα σε συναρπάσουν τόσο που θα αποφασίσεις να του δώσεις την ευκαιρία να γνωριστείτε καλύτερα. Να ξέρεις ότι δεν θα το μετανιώσεις!

Επαγγελματικές
Ο Δίας που θα επιστρέψει σε ορθή πορεία στο ζώδιό σου θα σε δραστηριοποιήσει και θα σε "ξεκουνήσει" από τη θέση σου για να πάρεις τις καταστάσεις στα χέρια σου. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να ψάξεις να βρεις και να αλλάξεις κάποια από τα "καθιερωμένα", πολύ περισσότερο δε τα "ξεπερασμένα", και στη δουλειά σου. Η ενημέρωση σχετικά με νέες μεθόδους και η ολοκληρωμένη επικοινωνία και πληροφόρηση θα συμβάλλουν, ώστε να έχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα. Αν αναζητάς εργασία, με τις καλές επιρροές που θα λάβεις από τον Ερμή σε κανονική τροχιά από τις 22 και μετά, μάλλον θα βρεις κάτι. Αν είναι πριν από τις 22, δεν θα μείνεις τόσο ικανοποιημένη από οικονομικής πλευράς.

ΖΥΓΟΣ
Ο Μάιος σου επιφυλάσσει ευχάριστες εκπλήξεις, αλλά και κάποιες δοκιμασίες που δεν θα σου αρέσουν. Βέβαια, οτιδήποτε σε υποβάλλει σε τέτοιου είδους διαδικασίες ίσως να προέρχεται από κάποιες δικές σου ενέργειες και βαθύτερες ανάγκες που αφορούν στο παρελθόν σου, ιδιαίτερα τώρα που ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα μέχρι τις 22. Κατά τη διάρκεια των πρώτων ημερών με τον Άρη να κινείται στον Τοξότη επίσης σε ανάδρομη πορεία, φαίνεται πως ο ψυχικός σου κόσμος θα είναι γεμάτος από ευαισθησίες, που κάποιες στιγμές θα προσπαθήσεις μάταια να αναλύσεις με τη λογική. Μια εσωτερική αναστάτωση, που συνοδεύεται από ανησυχίες για το μέλλον, αλλά και αμφιβολίες για το νόημα πολλών συμβάντων, θα απορροφά μεγάλο μέρος της ενέργειάς σου. Απόφυγε να ακολουθήσεις όλες αυτές τις τακτικές και μην το βάζεις κάτω. Αξιοποίησε τη διπλωματική ικανότητα που σου χαρίσει η κυβερνήτης σου Αφροδίτη στον Ταύρο μέχρι τις 24 για να φέρεις τα θέματά σου στο δρόμο που σε συμφέρει και αν δεις ότι δεν τα καταφέρνεις ή δυσκολεύεσαι, έχεις δίπλα σου την οικογένειά σου για να σε βοηθήσει με τις καλοπροαίρετες συμβουλές της. Μην το ξεχνάς αυτό!

Αισθηματικές
Στην αισθηματική σου ζωή προσπάθησε να χαλαρώσεις λίγο από τις υποχρεώσεις σου και να αφεθείς σε αυτά που σου δίνει απλόχερα ο σύντροφός σου. Θα είναι στο χέρι σου να αποδείξεις την αγάπη σου, με το να γίνεις λίγο πιο εκδηλωτική καθώς και να αφήσεις αυτά που σε στεναχωρούν πίσω σου και να πάρεις την πρωτοβουλία να βάλεις νέα θεμέλια, πιο γερά και ασφαλή για εσένα και το δεσμό σου. Σύμμαχός σου ο Δίας που επιστρέφει σε ορθή πορεία στην Παρθένο στις 9 που θα αυξήσει την επικοινωνιακή σου ικανότητα και θα μπορέσεις να λύσεις πολλά θέματα που σε προβληματίζουν. Η Αφροδίτη από την άλλη μέχρι τις 24 στον Ταύρο θα χαρίσει μία ρομαντική και άκρως ειδυλλιακή ατμόσφαιρα ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου, για να ονειρευτείτε αυτά που από καιρό έχετε κρύψει μέσα σας. Αν είσαι single, ο μήνας θα σε φέρει (ευχάριστα) αντιμέτωπη με ένα πρόσωπο που θα σου αναστατώσει το μυαλό. Ιδιαίτερα τις μέρες κοντά στη Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στις 6 στον Ταύρο, πολλές θα είναι οι κατακτήσεις του αντίθετου φύλου που θα έχεις και δεν θα ξέρεις ποια να πρωτοεπιλέξεις. Τα μαντάτα από ότι κατάλαβες, είναι ιδιαίτερα χαρμόσυνα για να δεσμευτείς…

Επαγγελματικές
Στον τομέα της εργασίας σου θα ταλαιπωρηθείς λίγο για να τα βγάλεις πέρα. Ακόμα και επιτυχία να έχεις θα σου βγαίνει κυριολεκτικά το λάδι, ενώ πάντα θα υπάρχει η αγωνία αν θα έχει συνέχεια οτιδήποτε καλό συμβαίνει. Με τον Ερμή και τον Άρη ανάδρομο για το μεγαλύτερο μέρος του μήνα θα είναι σαν να γνωρίζεις τόσο τι μπορείς να δώσεις εσύ όσο και τι περίπου μπορείς να πάρεις από τη δουλειά σου. Η πορεία των πολύ σημαντικών υποθέσεων θα κριθεί από τον άλλο μήνα. Ακόμα κι έτσι όμως δεν πρέπει να χάνεις την αισιοδοξία σου. Ο Ερμής που θα επιστρέψει σε ορθή πορεία στις 22 στον Ταύρο όχι μόνο θα συντηρήσει αλλά και θα ενισχύσει τις δυνάμεις σου, ενώ η μετακίνηση του Άρη στον Σκορπιό στις 27 είναι εξαιρετική για εσένα. Τώρα θα δεις με πιο καθαρή ματιά ποια είναι τα λάθη και οι παραλείψεις σου, ώστε να αναλάβεις δράση και να κάνεις όλες τις απαραίτητες αλλαγές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αυτός ο μήνας θα είναι πολύ καλός για εσένα. Από τις πρώτες ημέρες του, με την Αφροδίτη στον Ταύρο μέχρι τις 24 θα έχεις πολύ δυναμισμό και μεγάλη αισιοδοξία για να ολοκληρώσεις θέματα που σε προβληματίζουν από το παρελθόν και ταυτόχρονα ο Δίας που θα επιστρέψει σε ορθή πορεία στην Παρθένο στις 9 θα σου δώσει τις καλύτερες επιρροές του για να αρχίσεις να υλοποιείς σιγά - σιγά τους στόχους σου. Επίσης, θα αρχίσεις να αλλάζεις πολλά πράγματα, που μέχρι σήμερα δεν σου άρεσαν, γεγονός που θα σε κάνει να νιώσεις καλύτερα ψυχικά. Στις 22 του μήνα με την Πανσέληνο να πραγματοποιείται στο ζώδιο του Τοξότη, θα δεις να αλλάζουν πολλά πράγματα στην συναισθηματική σου ζωή και μάλιστα προς το καλύτερο. Στις 27 που ο Άρης θα επιστρέψει στο ζώδιό σου, ο δυναμισμός και το ταλέντο σου θα μπορέσουν να ξεπεράσουν οποιαδήποτε δυσκολία που θα παρουσιαστεί και θα μπορείς πολύ εύκολα να φτάσεις στην επιτυχία που ονειρεύεσαι!

Αισθηματικές
Και αυτόν το μήνα ο ερωτισμός και η γοητεία σου θα καταπλήξουν! Με την Αφροδίτη να κινείται στον Ταύρο μέχρι τις 24 θα έχεις όλα τα εχέγγυα για να περάσεις πολύ καλά με τον σύντροφό σου. Χαλάρωσε και προσπάθησε να διασκεδάσεις, να χαρείς τον έρωτα και να ξεφύγεις λίγο από την κούραση της καθημερινότητας. Θα θέλεις να κάνεις πολλά ξεκαθαρίσματα στη σχέση σου και να φτιάξεις πράγματα που μπορεί να σε φέρνουν σε αντιπαραθέσεις με το ταίρι σου. Θα έχεις την ευκαιρία να το κάνεις καθώς και το πλανητικό σκηνικό θα σε παροτρύνει να εκδηλώσεις τα συναισθήματά σου αλλά και τις ανησυχίες σου με όμορφο τρόπο, γεγονός που θα βρει την καλύτερη ανταπόκριση από τον άνθρωπό σου. Οι singles, μπορείτε αυτόν το μήνα να κάνετε καινούριες γνωριμίες που θα σας ευχαριστήσουν πάρα πολύ. Μην μείνετε με τα χέρια σταυρωμένα, γιατί το σύμπαν σας δίνει τις καλύτερες επιρροές του για να ξεκινήσετε τώρα κάτι νέο στην ερωτική σας ζωή. Ίσως κιόλας αυτός ο νέος έρωτας που θα εμφανιστεί να είναι και ο μελλοντικός σας σύζυγος!

Επαγγελματικές
Ο Μάιος ξεκινά με μεγάλη κινητικότητα για τις επαγγελματικές σου επιδιώξεις. Σε αυτό συνηγορούν τόσο η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στον Ταύρο στις 6 όσο και ο Δίας που επιστρέφει σε ορθή πορεία στην Παρθένο στις 9. Αν είσαι ελεύθερη επαγγελματίας, η παρουσία του Δία στην Παρθένο μπορεί να σου αποκαλύψει μια μικρή ανάκαμψη, η ουσιαστική όμως θα γίνει από τις 22 και μετά που ο Ερμής θα επιστρέψει σε ορθή πορεία από τον Ταύρο. Την τελευταία εβδομάδα του μήνα ίσως να ανακαλύψεις κάτι που θα κάνει πιο ελκυστική την εργασία σου ή κάτι εντελώς νέο. Αν αναζητάς εργασία, το ξεκίνημα Μαΐου θα δώσει την… υπόσχεση και το τέλος του θα την εκπληρώσει.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Από τις πρώτες ημέρες του Μαΐου θα σε διακρίνει ο δυναμισμός και η καλή επικοινωνία που θα έχεις με τους γύρω σου, δώρα και τα δύο του κυβερνήτη σου Δία που θα επιστρέψει σε ορθή πορεία στην Παρθένο στις 9. Η Αφροδίτη θα παραμείνει στον Ταύρο μέχρι τις 24, ανοίγοντάς σου το δρόμο για να προχωρήσεις σε νέα ξεκινήματα που έχεις ήδη σχεδιάσει και επιτρέποντάς σου να εκμεταλλευτείς με τον καλύτερο τρόπο ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν. Αν θέλεις να είσαι μέσα στα πράγματα και να πετύχεις, το διάστημα που ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα στον Ταύρο, μέχρι τις 22 θα χρειαστεί να επανεξετάσεις κάποιες θέσεις και απόψεις που έχεις, ώστε να επιτύχεις την πλήρη ισορροπία που θα σε κάνει να ηρεμήσεις ψυχικά. Την ίδια μέρα με την Πανσέληνο να πραγματοποιείται στο ζώδιό σου εκμεταλλεύσου την ευστροφία, την ικανότητα και τη σωστή αντίληψη που διαθέτεις για να ερευνήσεις καινούριες πηγές εσόδων, που θα φέρουν ευημερία στα οικονομικά σου!

Αισθηματικές
Η Αφροδίτη μέχρι τις 24 στον Ταύρο θα κάνει τη δουλειά της και θα φέρει τη σχέση σου εκεί που θέλεις. Από τις πρώτες ημέρες του μήνα θα έχεις πολύ καλή διάθεση και θα θέλεις να δώσεις τα πάντα στο σύντροφό σου για να είναι ευτυχισμένος. Η αδρεναλίνη σου θα ανέβει ακόμα περισσότερο και ο ερωτισμός σου θα ξεχειλίζει με την Πανσέληνο που θα πραγματοποιηθεί στις 22 στο ζώδιο του Σκορπιού. Στις 22 του μήνα που ο Ερμής θα επιστρέψει σε ορθή πορεία στον Ταύρο θα κάνεις πολλές συζητήσεις με το ταίρι σου για την πορεία της σχέσης σας και θα θέλεις να κάνεις πράγματα, ώστε να περνάτε πολύ καλά και οι δυο σας. Είναι στο χέρι σου μέχρι τέλος του μήνα να χειριστείς τις καταστάσεις ανάλογα, ώστε να διατηρήσεις το ωραίο κλίμα μεταξύ σας. Η περίοδος επίσης είναι ιδανική για να κάνεις μία ανακαίνιση και να ανανεώσεις τη διάθεσή σου στο χώρο του σπιτιού. Αν είσαι single, μην κάθεσαι με τα χέρια σταυρωμένα, γιατί το πλανητικό σκηνικό με τον Άρη να κινείται στο ζώδιο σου μέχρι τις 27 -αν και ανάδρομος- θα σου δώσει όλα τα εφόδια, ώστε να μπορέσεις να βρεις τον άνθρωπο που ψάχνεις εδώ και καιρό. Ίσως και με λίγο τύχη να βάλεις τώρα τις βάσεις για μία σχέση με σημαντικές προοπτικές εξέλιξης.

Επαγγελματικές
Στα θετικά στοιχεία του Μαΐου περιλαμβάνεται η αυξημένη έμπνευση, εξαιτίας της οποίας όχι μόνο θα συλλάβεις έξυπνες και εποικοδομητικές ιδέες αλλά θα βρεις και τον καλύτερο τρόπο για να τις εφαρμόσεις! Αν ψάχνεις εργασία -κύρια ή δευτερεύουσα- αξιοποίησε αυτόν το μήνα, κατά τη διάρκειά του οποίου έχεις πολλές πιθανότητες να βρεις μία της αρεσκείας σου αλλά και των προσδοκιών σου. Αν η εργασία σου έχει εποχικό χαρακτήρα, τόσο η προετοιμασία όσο και η πρόοδό της μάλλον θα είναι ικανοποιητικές. Τώρα, άλλωστε, μπορείς να προχωρήσεις και σε μια ανανέωση, ανάλογα με τη φύση της εργασίας σου. Σύμβουλοι, ειδικοί, αδέλφια, ξαδέλφια και λοιποί συγγενείς, "δάσκαλοι", ακόμα και γείτονες, μπορεί να δώσουν το "παρών" στο πλευρό σου. Από τις 22 και ύστερα, πάντως με τον Ερμή ορθόδρομο και την Αφροδίτη από τις 24 και μετά στους Διδύμους η κινητικότητα θα είναι μεγαλύτερη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ο Μάιος θα είναι γεμάτος από δυναμισμό και ενέργεια. Ο Δίας στην Παρθένο επιστρέφει σε ορθή πορεία από τις 9 και μετά και η Αφροδίτη στον Ταύρο μέχρι τις 24 θα σου προσφέρουν τη δυνατότητα να αντιλαμβάνεσαι το κάθε τι, πριν ακόμα γίνει, με αποτέλεσμα να προλαμβάνεις προβλήματα, πριν ακόμα ξεσπάσουν. Φρόντισε να κάνεις τις αλλαγές που θέλεις εδώ και πάρα πολύ καιρό, γιατί τώρα ήρθε ο καιρός που θα μπορέσεις να φτάσεις στην επιτυχία πολύ γρήγορα! Κάποιες μικροαναποδιές που μπορεί να έρθουν κοντά στην Πανσέληνο που θα πραγματοποιηθεί στον Τοξότη στις 22 δεν πρέπει να σε πτοήσουν, αφενός γιατί θα είναι περαστικές και αφετέρου γιατί κινείσαι με τέτοιο τρόπο που θα μπορέσεις να φέρεις όλα τα θέματα στα μέτρα σου. Την ίδια μέρα με τον Ερμή να επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Ταύρο θα έχεις αρκετό δυναμισμό για να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου και να φτάσεις πολύ γρήγορα στην επιτυχία που ποθείς.

Αισθηματικές
Η ερωτική σου ζωή θα είναι αρκετά καλή αυτόν το μήνα αρκεί να πάρεις την απόφαση να εκδηλώσεις αυτά που νιώθεις στον άνθρωπό σου και να του μιλήσεις για όλα όσα έχεις στο μυαλό σου ώστε να νιώσει και αυτός με τη σειρά του ασφαλής και ευτυχισμένος μαζί σου. Υπάρχουν στιγμές που κλείνεσαι στον εαυτό σου και ενώ αυτό είναι η άμυνά σου, στο τέλος έχει τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που προσδοκάς. Ήρθε λοιπόν ο καιρός να αλλάξεις τακτική και να γίνεις πιο τρυφερή και ανοιχτή στη σχέση σου αν θέλεις να τη δεις να αναγεννιέται. Αν είσαι single και έχεις απογοητευτεί από τα άτομα που έχεις γνωρίσει το τελευταίο διάστημα, να ξέρεις ότι τώρα με την Αφροδίτη στον Ταύρο έχεις πολλές πιθανότητες να έρθεις κοντά με ένα πρόσωπο από το φιλικό ή επαγγελματικό σου περιβάλλον που ήδη το γνωρίζεις καλά και κάποιες συγκυρίες θα βγάλουν στην επιφάνεια και τα ερωτικά σας συναισθήματα που είναι βαθιά κρυμμένα μέσα σας. Τόλμησέ το και δεν θα χάσεις!

Επαγγελματικές
Οι βάσεις που έχεις βάλει στη δουλειά σου είναι πολύ γερές, οπότε μη φοβάσαι τίποτα. Απόφυγε να νευριάζεις με το παραμικρό και να τα βάζεις με συνεργάτες σου, γιατί θα έχεις προβλήματα εκεί που δεν θα υπάρχει λόγος. Από τις 22 και μετά που ο Ερμής θα κινείται σε κανονική τροχιά ευχάριστα γεγονότα και καινούρια ξεκινήματα θα σου φέρουν την επιτυχία που θέλεις, ενώ μέχρι το τέλος του μήνα θα μπορείς να πραγματοποιήσεις συναντήσεις και αλλαγές που θέλεις στη δουλειά σου. Αν και τα οικονομικά σου έχουν αρχίσει και ισορροπούν, θα πρέπει το Μάιο να τα προσέξεις αρκετά, γιατί θα παρασύρεσαι σε έξοδα και σπατάλες, χωρίς να το καταλάβεις. Κάποιες υποχρεώσεις και εκκρεμότητες που έχεις φρόντισε να τις τακτοποιήσεις άμεσα και να μην δώσεις καθόλου αναβολές. Να ξέρεις πως τις τελευταίες ημέρες του μήνα με την Αφροδίτη να έχει περάσει στους Διδύμους μπορείς να κάνεις και καινούρια ξεκινήματα που θα σου φέρουν αρκετά έσοδα και πολλές είναι οι ευκαιρίες που δεν θα πρέπει να αφήσεις να πάνε χαμένες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ο μήνας ξεκινάει αρκετά καλά για εσένα με τον Δία να επιστρέφει σε κανονική πορεία από τις 9 και μετά στην Παρθένο. Θα βρίσκεσαι σε συνεχή κίνηση και δραστηριότητα, ενώ και η Αφροδίτη στον Ταύρο μέχρι τις 24 θα βάλει το χεράκι της για να αυξήσει ιδιαίτερα την κοινωνικότητά σου και την ανάγκη σου να βελτιώσεις τη δημόσια εικόνα σου. Και όλα αυτά, έρχεται να τα ενδυναμώσει και ο Ερμής που επιστρέφει σε ορθή πορεία στο ίδιο ζώδιο στις 22. Να ξέρεις ότι μπορεί, μερικές φορές, οι έντονοι ρυθμοί και οι υποχρεώσεις της καθημερινότητας να σου φαίνονται αβάσταχτοι, όμως οι φιλικές παρέες, η γλυκιά καθημερινότητα και το ευχάριστο περιβάλλον που θα σε περιτριγυρίζουν θα σε ξεκουράσουν.

Αισθηματικές
Η αισθηματική σου ζωή θα ζήσει μεγάλες στιγμές αυτόν το μήνα. Με την Αφροδίτη στον Ταύρο μέχρι τις 24, ο δυναμισμός και η αποφασιστικότητά σου θα σε κάνει να τελειώσεις με ψυχοφθόρες καταστάσεις που δημιουργούν μαύρα συννεφάκια ανάμεσα σε εσένα και το σύντροφό σου. Η διάθεσή σου θα είναι καλή και ο ερωτισμός σου στα ύψη, ενώ θα εκτονώσεις στη σχέση σου ένα μέρος του άγχους που περνάς στην καθημερινότητά σου. Αλλά και από εκεί και μετά με τη νέα της θέση στους Διδύμους τα πράγματα θα είναι εξαιρετικά και θα έχεις τόσο καλή και ανεβασμένη διάθεση που θα κάνει και το έτερον σου ήμισυ ευτυχισμένο. Ο ερωτισμός, η γοητεία, καθώς και η ρομαντική σου διάθεση θα το καταπλήξουν και θα κάνουν τις στιγμές σας ακόμα πιο καυτές. Αν είσαι single, οι πλανήτες σου δίνουν αυτόν το μήνα, όλη τους την εύνοια για να βρεις το άλλο σου μισό αρκεί μόνο και εσύ να είσαι διαθέσιμη.

Επαγγελματικές
Εμπόδια και ακυρώσεις θα συναντήσεις στο δρόμος σου. Όλα όμως έχουν τη ρίζα τους σε δικές σου παρελθοντικές ενέργειες. Οτιδήποτε αποφασίσεις για τα επαγγελματικά σου να κάνεις θα πρέπει να το μελετήσεις και να το οργανώσεις σωστά αποφεύγοντας βιαστικές κινήσεις γιατί οι συνέπειες θα είναι αρνητικές και θα δημιουργήσεις καινούρια δισεπίλυτα προβλήματα. Την περίοδο αυτή, το μυαλό σου θα απασχολήσουν έντονα τα εργασιακά θέματα, ίσως μάλιστα να νιώσεις ότι οι συνθήκες στη δουλειά είναι λίγο ανεξέλεγκτες. Ωστόσο, με εστιασμένες προσπάθειες θα καταφέρεις να ξεπεράσεις όποια δύσκολη κατάσταση κι αν υπάρχει. Είναι σημαντικό επίσης για να μπορέσεις να διορθώσεις κάποια πράγματα, να προσέχεις και την παραμικρή λεπτομέρεια, καθώς ο ανάδρομος Ερμής μέχρι τις 22 θα βάλει στο μάτι την επικοινωνία. Μοχλός πίεσης για αλλαγές θα είναι οι οικονομικές προσδοκίες σου, σε καμία περίπτωση όμως δεν πρέπει να πάρεις ρίσκο.

ΙΧΘΕΙΣ
Ο Μάιος θα ξεκινήσει με πολλές υποχρεώσεις και αρκετό τρέξιμο με την Αφροδίτη να κινείται στον Ταύρο μέχρι τις 24, ενώ δεν θα είναι λίγες οι φορές που τα πράγματα θα σου παρουσιάζονται αρκετά διφορούμενα. Από τη μία θα αισθάνεσαι πως απελευθερώνεσαι από άγχη και δεσμεύσεις και πως μπορείς να προωθήσεις τα σχέδιά σου, εκφράζοντας φρέσκες ιδέες και πεποιθήσεις, ενώ από την άλλη θα βιώνεις μία ψυχολογική αστάθεια που θα εκδηλώνεται ως ανασφάλεια στην καθημερινότητά σου. Φρόντισε να σκέφτεσαι γρήγορα εφαρμόζοντας πρακτικές λύσεις και προσπάθησε να μην σκέφτεσαι με απαισιοδοξία, γιατί ξέρεις καλά πως έχεις πολλές δυνατότητες και προσόντα, που θα σε βοηθήσουν τελικά να έχεις τα αποτελέσματα που ζητάς.

Αισθηματικές
Από τις πρώτες μέρες του μήνα θα έχεις πάθος στη σχέση σου και θα θέλεις να περάσεις πολύ όμορφα με το σύντροφό σου. Δυσκολίες και προβλήματα που μπορεί να είχες στο παρελθόν, από τις 22 του μήνα και μετά που ο Ερμής θα επιστρέψει σε ορθή πορεία στον Ταύρο θα πάρουν τέλος και θα γυρίσετε από κοινού σελίδα σε πιο ευχάριστα σενάρια της ερωτικής σας ζωής. Φρόντισε να εξωτερικεύεσαι περισσότερο και να εκδηλώνεις όλα όσα νιώθεις και ιδιαίτερα τις ημέρες κοντά στην Πανσέληνο που θα πραγματοποιηθεί την ίδια μέρα στον Τοξότη. Φρόντισε να έρθετε πιο κοντά και να συζητήσετε ανοικτά για όλα αυτά που αποφεύγεις μέχρι τώρα να του πεις. Η Αφροδίτη στους Διδύμους από τις 24 και μετά καθώς και ο Άρης που θα περάσει στον Σκορπιό στις 27 θα σου χαρίσουν το πάθος που είναι απαραίτητο για να νιώσετε ευτυχισμένοι και οι δύο. Αν είσαι single , μην απογοητεύεσαι και ξεκίνα την αναζήτηση όσο πιο γρήγορα μπορείς. Ιδιαίτερα τις τελευταίες μέρες του μήνα, θα έχεις την ανάγκη αλλά και τη θέληση να ανοίξεις τα φτερά σου σε νέους κύκλους γνωριμιών που θα σου προσφέρουν τελικά και αυτόν που θα σου πάρει τα μυαλά.

Επαγγελματικές
Μεταβατικός μήνας αυτός για τα επαγγελματικά σου. Το πρώτο εικοσαήμερο θα είναι πιο κουραστικό, καθώς είτε η εργοδοσία είτε οι συγκυρίες θα βάζουν εμπόδια στα σχέδιά σου ή θα σε περιορίζουν, ενώ εσύ θέλεις να τελειώνεις με τις εκκρεμότητές σου. Αυτό μπορεί να το νιώσεις έντονα τόσο με αφορμή τη Νέα Σελήνη στις 6 στον Ταύρο όσο και αργότερα μέσα στο μήνα, καθώς ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα στο ίδιο ζώδιο μέχρι τις 22 δημιουργώντας ένταση και παρασκήνιο. Από την άλλη, ο Μάιος -ιδιαίτερα από τις 9 και μετά- με το Δία να επιστρέφει σε ορθή πορεία στην Παρθένο ευνοεί γενικά τις σπουδές και την επιμόρφωση. Μετά τις 22, θα δεις τεράστια διαφορά στους ρυθμούς με τους οποίους γίνεται η δουλειά σου, καθώς ο Ερμής γυρίζει σε ορθή πορεία. Μέχρι τότε χρειάζεται προσοχή, αφού οι απαιτήσεις των προϊσταμένων ή της ίδιας της δουλειάς θα σε κουράσουν έντονα!

Πηγή: tlife.gr