Θα πάθετε ΣΟΚ! Κατσικάκι γεννήθηκε με πρόσωπο ΜΩΡΟΥ! (ΦΩΤΟ)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Από τα σύννεφα έπεσε ο ιδιοκτήτης μίας φάρμας που βρίσκεται στο χωριό Felda της Μαλαισίας, όταν αντίκρισε ένα κατσικάκι που γεννήθηκε με πρόσωπο μωρού.

Η έκπληξη του ήταν τόσο μεγάλη που έτρεξε να φωνάξει τους συγχωριανούς του για να το δουν. Δυστυχώς, το ζωάκι πέθανε λίγα λεπτά μετά τη γέννησή του και ο Basir το έδωσε στη Κτηνιατρική Υπηρεσία για να εξεταστεί.

«Όταν το είδα έπαθα σοκ. Παρατήρησα ότι είχε πρόσωπο, μύτη, κοντά πόδια και το σώμα του έμοιαζε με ανθρώπινο μωρό. Είχε γούνα σε ανοιχτό καφέ χρώμα όπως οι κατσίκες. Δεν είχε όμως ομφάλιο λώρο» είπε o Basir και συνέχισε: «Πιστεύω ότι ποδοπατήθηκε από τη μάνα του. Πάντως εμείς βάλαμε το κατσικάκι σε ένα κουτί γεμάτο παγάκια και το παραδώσαμε στους κτηνίατρους».

kat1.jpg

Θα πάθετε ΣΟΚ! Κατσικάκι γεννήθηκε με πρόσωπο ΜΩΡΟΥ

star

Από τα σύννεφα έπεσε ο ιδιοκτήτης μίας φάρμας που βρίσκεται στο χωριό Felda της Μαλαισίας, όταν αντίκρισε ένα κατσικάκι που γεννήθηκε με πρόσωπο μωρού.

kat1.jpg



Η έκπληξη του ήταν τόσο μεγάλη που έτρεξε να φωνάξει τους συγχωριανούς του για να το δουν. Δυστυχώς, το ζωάκι πέθανε λίγα λεπτά μετά τη γέννησή του και ο Basir  το έδωσε στη  Κτηνιατρική Υπηρεσία για να εξεταστεί.

«Όταν το είδα έπαθα σοκ. Παρατήρησα ότι είχε πρόσωπο, μύτη, κοντά πόδια και το σώμα του έμοιαζε με ανθρώπινο μωρό. Είχε γούνα σε ανοιχτό καφέ χρώμα όπως οι κατσίκες. Δεν είχε όμως ομφάλιο λώρο» είπε o Basir και συνέχισε: «Πιστεύω ότι ποδοπατήθηκε από τη μάνα του. Πάντως εμείς βάλαμε το κατσικάκι σε ένα κουτί γεμάτο παγάκια και το παραδώσαμε στους κτηνίατρους».