Σοκ: Έλαβε e-mail από τον πατέρα του που είχε πεθάνει δύο χρόνια πριν!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Δεν πίστευε στα μάτια του ένας άνδρας ο οποίος έλαβε ένα οδυνηρό e-mail δύο χρόνια μετά το θάνατο του πατέρα του

Ένας χρήστης του Reddit έλαβε ένα συγκινητικό μήνυμα μέσω της ιστοσελίδας FutureMe, με αποστολέα τον πατέρα του, ο οποίος είχε φύγει από τη ζωή δύο χρόνια πρίν.

Σύμφωνα με τον Independent, η ιστοσελίδα FutureMe, επιτρέπει στους χρήστες να στέλνουν μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που θα παραδοθούν στο μέλλον στον εαυτό τους ή σε άλλους ανθρώπους.

Ο πατέρας του έγραφε στο μήνυμα: «Γεια σου γιε μου, σου μιλάω από τον τάφο, οοο!» και συνέχισε: «Σοβαρά τώρα, τη στιγμή που θα διαβάζεις αυτό το μήνυμα, θα έχω φύγει από τη ζωή. Καλώς εχόντων των πραγμάτων, τώρα θα έχεις προσαρμοστεί αρκετά καλά στη ζωή χωρίς τον γέρο και θα έχεις καταφέρει να βοηθήσει τη μητέρα σου να προσαρμοστεί. Σου έχω εμπιστοσύνη ότι θα την φροντίζεις, όπως έκανα και εγώ. Έχω μερικές σκέψεις που θέλω να μοιραστώ μαζί σου και τις οποίες δεν είπα τους τελευταίους μήνες που είχα ακόμη τα λογικά μου. Ας ελπίσουμε να σε είχα διασκεδάσει με κάποιες από εκείνες τις παραισθήσεις. Το πρώτο πράγμα που θέλω να πω είναι πόσο περήφανος είμαι για σένα».

Ο χρήστης του Reddit αναφέρει ότι το υπόλοιπο γράμμα, είναι πιο προσωπικό ενώ αποκαλύπτει ότι ο πατέρας του, έγραφε ότι τον αγαπούσε και ότι ήταν πολύ περήφανος για εκείνον.