Η ανατριχιαστική ιστορία πίσω από τη φωτογραφία με το κοριτσάκι «άγγελο»

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Μπορεί η φωτογραφία να δείχνει μια μητέρα που πενθεί το παιδί της, ωστόσο από πίσω κρύβεται μια τραγική και συνάμα ανατριχιαστική ιστορία.

Οι φωτογραφίες που συγκίνησαν όλο το διαδίκτυο αποδείχτηκαν… απάτη. Η 23χρονη στρατιώτης Jeanie Ditty από τη Βόρεια Καρολίνα έβγαλε συγκινητικές φωτογραφίες μαζί με την κορούλα της, τη 2χρονη Macy Grace, που δεν είναι πια στη ζωή.

Οι φωτογραφίες, όμως, αυτές «κρύβουν» μια ανατριχιαστική ιστορία που προκαλεί φρίκη… η 2χρονη χάθηκε στα χέρια της ίδιας της μητέρας της.

Η 23χρονη κατηγορείται για παραμέληση ανηλίκου και ανθρωποκτονία στην υπόθεση της μικρής κόρης της, κι αν καταδικαστεί κινδυνεύει με θανατική ποινή.

Το κοριτσάκι είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο γεμάτο μελανιές και τραυματισμένο τόσο σοβαρά που η ζωή της κινδύνευε. Τα τραύματά της αποδίδονταν σε κακοποίηση και δύο ημέρες αργότερα, στις 4 Δεκεμβρίου του 2015, η 2χρονη άφησε την τελευταία της πνοή.

msdfbsfhj1

Η μητέρα της, ένα μήνα το χαμό της, απευθύνθηκε στον φωτογράφο Sunny Jo , ώστε να δημιουργήσουν ένα collage φωτογραφιών με την ίδια και την κόρη της σε διάφορες στιγμές της καθημερινότητας. Να κάθονται μαζί, να διαβάζουν και να περπατούν. Για να φτιαχτούν οι εικόνες, εκείνη πόζαρε δίπλα στον τάφο του κοριτσιού κι έδωσε στον φωτογράφο εικόνες της μικρής για να γίνει η τελική σύνθεση.

Ο φωτογράφος το έκανε θεωρώντας πως βοηθά μια μητέρα σε βαθύ πένθος καθώς εκείνη του είπε πως το κοριτσάκι πνίγηκε τρώγοντας φρούτο. Ενώ δεν της ζήτησε ούτε χρήματα.

Λίγο αργότερα ανακάλυψε πως η γυναίκα είχε συλληφθεί για το θάνατο της κόρης της.

«Ένιωσα αηδιασμένος με αυτό που είχα κάνει, έχασα τον ύπνο μου, ο κόσμος με χλεύαζε, είχα γίνει ο κακός αν και μόνη μου πρόθεση ήταν να βοηθήσω τη μητέρα στην απώλεια της κόρης της. Κι όλο αυτό έσκασε πάνω μου», εξήγησε σε βρετανική εφημερίδα.

«Είναι δύσκολο να ξέρεις πως έχει συνδεθεί με κάτι τόσο άγριο», πρόσθεσε.