Είσαι έξυπνη; Αυτοί είναι οι λόγοι που αποτυγχάνεις!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Σίγουρα μία γυναίκα όταν είναι έξυπνη και δυναμική μπορεί να καταφέρει πολλά ειδικά όταν έχει και την τύχη με το μέρος της. Κάποιες φορές όμως ενώ συνδυάζεις ομορφιά και εξυπνάδα τα πράγματα δεν σου πηγαίνουν καλά ούτε στα επαγγελματικά ούτε στα προσωπικά. Τι μπορεί να φταίει; Έχεις αναρωτηθεί ποτέ; Σίγουρα όχι το κάρμα σου ούτε οι πλανήτες και τα άστρα! Παρακάτω θα μάθεις λοιπόν κάποιους λόγους που σε οδηγούν με μαθητική ακρίβεια στην αποτυχία.

  • Θεωρείς τον εαυτό σου την πιο έξυπνη μέσα στο χώρο που βρίσκεσαι. Κι έτσι να είναι δεν πρέπει ούτε μία στιγμή να το δείχνεις. Πολλοί έξυπνοι άνθρωποι γνωρίζουν πολύ καλά τι είναι κι αυτό τους κάνει να μην δίνουν βάση στην άποψη των άλλων και να παίρνουν γρήγορες αποφάσεις που τους φέρνουν πιο κοντά στην αποτυχία.
  • Στηρίζεσαι  πολύ στο τι λειτουργούσε μέχρι  τώρα. Τι εννοούμε;
    Το να αξιολογείς σωστά τις προηγούμενες επιτυχίες ή αποτυχίες σου είναι μία τακτική που ακολουθούνε πολλές εταιρίες και πολλοί ηγέτες. Το να εφαρμόζεις όμως την ίδια πολιτική που ακολούθησες σε μία παλαιότερη επιτυχία μπορεί και να αποβεί μοιραία για το μέλλον της εταιρίας.