ΣΥΡΙΖΑ: Αποφεύγει προκλητικά να απαντήσει ο Αρβανιτόπουλος για το σκάνδαλο

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ανακοίνωση εξέδωσε το Γραφείο Τύπου της Δημοτικής Παράταξης "Λιμάνι της ΑγωνίαςΠειραιάς η πόλη μας" με θέμα "Εξακολουθεί να μην απαντά ο Υπουργός  Παιδείας"

Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση:


Εξακολουθεί να μην απαντά ο Υπουργός  Παιδείας κ. Αρβανιτόπουλος , ενώ με  απειλές επιχειρείται συγκάλυψη ευθυνών.


Επαναλαμβάνουμε,  το γεγονός είναι ένα. Αρκετοί Πειραιώτες και Πειραιώτισσες έλαβαν πρόσκληση να παραστούν σε εκδήλωση για τον πολιτισμό του Πειραιά, στο πλαίσιο της προεκλογικής καμπάνιας του κ. Μώραλη, του κ. Μαρινάκη και της κ. Νταϊφά. Οι προσκλήσεις αυτές εστάλησαν με εταιρία ταχυμεταφορών και στην απόδειξη αποστολής και παραλαβής εμφανίζεται ως αποστολέας το Υπουργείο Παιδείας.

Τα πειστήρια υπάρχουν και έχουν δημοσιοποιηθεί. Η απαίτηση να δώσει εξηγήσεις ο κ. Υπουργός είναι απολύτως εύλογη και υποχρεωτική για κάθε αξιωματούχο. Τόσο η σημερινή, όσο και η προχθεσινή ανακοίνωση του Υπουργείου - ο ίδιος ο κ. Υπουργός αποφεύγει να κάνει δήλωση- αν και θα έπρεπε,  δεν δίνουν καμία εξήγηση. Επομένως η διάψευση είναι κενή περιεχομένου και οι απειλές, επίσης.

 Επισημαίνουμε τέλος ότι σήμερα το πρωί ο κ. Γιάννης Μώραλης, σε τηλεοπτική αντιπαράθεση, μίλησε αορίστως, για ¨πλεκτάνη¨. Όταν ρωτήθηκε από τον Θοδωρή Δρίτσα ποιοι μπορεί να έστησαν πλεκτάνη στον κ. Υπουργό, δεν έδωσε καμία απάντηση. Περιμένουμε τις μηνύσεις.


Διαβάστε επίσης:

ΘΟΔΩΡΗΣ ΔΡΙΤΣΑΣ: Να λογοδοτήσει ο Αρβανιτόπουλος!


ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ



ΣΑΡΑΝΤΟΣ ΕΥΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ
Εκδότης Piraeus Press
Αντιδήμαρχος Νέων Τεχνολογιών & Ηλ. Διακυβέρνησης Πειραιά
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραια

Γεννήθηκα το 1982 στον Πειραιά όπου εξακολουθώ να διαμένω και να εργάζομαι. Σπούδασα Μαθηματικά στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. 
Είμαι Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά με καθήκοντα Αντιδημάρχου Νέων Τεχνολογιών & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και εκδότης του ειδησεογραφικού site PiraeusPress.gr με ειδήσεις από τον ευρύτερο Πειραιά και τα νησιά του Αργοσαρωνικού. 
Θα είμαι εκ νέου υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά με το συνδυασμό "ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ" του Βασίλη Μιχαλολιάκου.