Ο Νίκος Μανεσιώτης βάζει «μπροστά» για μια ΝΕΑ αγορά στον Πειραιά!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ο νέος πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιά, Νίκος Μανεσιώτης, μίλησε στην PiraeusPress για το νέο έργο που έχει αναλάβει με αισιοδοξία και πίστη πως η αγορά του Πειραιά θα ανθίσει ξανά.

«Βασικός στόχος είναι να ζωντανέψουμε την αγορά της πόλης. Να επαναφέρουμε την κίνηση στους εμπορικούς δρόμους. Η αγορά του Πειραιά ήταν η πιο πλήρης και πετυχημένη για πολλά χρόνια», τόνισε αρχικά και συνέχισε, αναφερόμενος στην κρίση και τις επιπτώσεις της…


«Αυτή την στιγμή, η αγορά βιώνει την κρίση και μάλιστα στην κορύφωσή της. Καταστήματα έχουν κλείσει και θα δούμε να κλείνουν και στη συνέχεια. Να βάζουν λουκέτα για πάντα.

Ωστόσο, τα πιο δύσκολα είναι… πίσω.

Είμαστε εδώ, προκειμένου να διορθώσουμε τα λάθη. Υπάρχει αισιοδοξία για την άνθιση της αγοράς με μαγαζιά και επιχειρήσεις που δεν θα στηρίζονται πια σε δανικά, καταναλωτικά δάνεια.


 Τέρμα πια αυτά που ξέραμε στον εμπορικό χώρο από το 1997 έως και το 2007», υποστήριξε για το μέλλον της πειραϊκής εμπορικής ζωής ο νέος πρόεδρος του ΕΣΠ και συμπλήρωσε:


«Επίσης, στόχος είναι να προσελκύσουμε στην αγορά του Πειραιά, όχι μόνο τους εγχώριους καταναλωτές, αλλά και τους επισκέπτες. Έρχεται ένας μεγάλος αριθμός επισκεπτών από κρουαζιέρες, οι οποίοι δεν πλησιάζουν το κέντρο του Πειραιά, μια και αρκούνται στο πακέτο επίσκεψης Αθήνα- Πλάκα- Μοναστηράκι-Ακρόπολη και πάλι πίσω.


Εμείς θα βάλουμε… μπροστά τα ‘Ανοιχτά Κέντρα Εμπορίου’, που θα σκοπεύουν στη σωστή προβολή της πειραϊκής αγοράς, στην εύκολη πρόσβαση και την προβολή κυρίως  της παραδοσιακής αγοράς-όχ των πολυκαταστημάτων-, στην οποία ανήκουν και οι χώροι εστίασης (εστιατόρια, καφετέριες στον Πειραιά), αλλά και Μουσεία».


«Με ομαδική, συλλογική προσπάθεια, αλλά και ο καθένας ξεχωριστά, θα φροντίσουμε να βελτιώσουμε την εμπορική ζωή της πόλης. Έχουν γίνει λάθη. Πολλά. Δεν φταίει μόνο ο Στουρνάρας και το μνημόνιο. Έχουμε κάνει κι εμείς οι έμποροι τα λάθη μας κι ευελπιστώ να είναι μάθημα για την συνέχεια», κατέληξε ο Νίκος Μανεσιώτης.


Εμείς, με την σειρά μας, να ευχηθούμε τόσο στον ίδιο, όσο και τους συνεργάτες του να έχουν επιτυχία στο έργο που έχουν αναλάβει, να ζωντανέψουν ξανά τον Πειραιά!


Διαβάστε επίσης:

Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς: Αυτά είναι τα επιδοτούμενα σεμινάρια για εργαζόμενους

Αυτός είναι ο νέος πρόεδρος του εμπορικού συλλόγου Πειραιά

GO! PIRAEUS: Από τον Πειραιά στα κινητά όλου του κόσμου!

Οι κεντρικοί δρόμοι του Πειραιά θα μετατραπούν σε εμπορικά κέντρα


ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ




Εκδότης Piraeus Press
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραια

Γεννήθηκα το 1982 στον Πειραιά όπου και εξακολουθώ να διαμένω και να εργάζομαι. Σπούδασα Μαθηματικά στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Είμαι εν ενεργεία Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά, έχω διατελέσει Αντιδήμαρχος Νέων Τεχνολογιών & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, εργάζομαι ως Σύμβουλος του Προέδρου του ομίλου DPG Group of Companies, διατηρώ το ειδησεογραφικό site PiraeusPress.gr με ειδήσεις από τον ευρύτερο Πειραιά και τα νησιά του Αργοσαρωνικού και θα είμαι εκ νέου υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά με το συνδυασμό "ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ" του Βασίλη Μιχαλολιάκου.




ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΕΔΩ 


ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Αντιδήμαρχος Πρασίνου &Περιβάλλοντος
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραια

Γεννήθηκα, μεγάλωσα και εργάζομαι στον Πειραιά.

Είμαι ελεύθερος επαγγελματίας και Εκπαιδευτής υποψήφιων οδηγών, εν ενεργεία Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Πρασίνου, μέλος στην Ποιότητα Ζωής, μέλος του ΟΠΑΝ και μέλος εκτίμησης ακινήτων του Δήμου Πειραιά, Πρόεδρος Παιδείας στο 5ο διαμέρισμα, Αντιπρόεδρος στους εκπαιδευτές οδηγών, μέλος της Ομοσπονδίας Ελλάδος και θα είμαι εκ νέου υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά με το συνδυασμό "ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ" του Βασίλη Μιχαλολιάκου.


ΒΡΕΣ ΜΕ ΣΤΟ FACΕBOOK