ΘΡΙΛΕΡ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΠΔΟΠΟΥΛΟΥ: Τι λέει ο ΣΚΑΪ – Τι δηλώνουν οι συγγενείς της τραγουδίστριας

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Τις τελευταίες ώρες εξελίσσεται ένα θρίλερ με την αποχώρηση της Ειρήνης Παπαδοπούλου από το «Survivor», με τον ΣΚΑΪ να μην επιβεβαιώνει αλλά ούτε και να διαψεύδει το γεγονός. Παράλληλα, στον Αγ. Δομίνικο, η Άλκηστις Μαραγκουδάκη, η υπεύθυνη προγράμματος του σταθμού και η Ελεονώρα Μελέτη, διευθευτούν και τις τελευταίες λεπτομέρειες της εκπομπής «#Survivor» που θα κάνει πρεμιέρα την Κυριακή του Πάσχα, στις 20:50 και θα έχει -σύμφωνα με την ανακοίνωση- την Ειρήνη Κολιδά, τον Πάνος Αργιανίδης και τον Στέλιο Χανταμπάκη. Το σίγουρο είναι ότι κρατώντας το κανάλι επτασφράγιστο μυστικό το τι έχει συμβεί πραγματικά με την Ειρήνη θα οδηγήσει στα ύψη την τηλεθέαση της συγκεκριμένης εκπομπής καθώς οι τηλεθεατές θα περιμένουν να μάθουν τα νέα από «πρώτο χέρι».

Στο μεταξύ, σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Espresso», η οικογένεια της Ειρήνης Παπαδοπούλου έχει επίσης αναστατωθεί. Ο αδελφός της που ζει στη Γερμανία και η μητέρα της που βρίσκεται μαζί του για τις γιορτές του Πάσχα, δεν έχουν καταφέρει να μιλήσουν ακόμη με την γνωστή τραγουδίστρια. Τα τηλεφωνήματα από φίλους και αγαπημένα πρόσωπα πέφτουν “βροχή”, όμως η οικογένεια της Ειρήνης δεν γνωρίζει ακόμη κάτι για τις εξελίξεις στο Survivor, ούτε φυσικά και το λόγο που οδήγησε την Ειρήνη Παπαδοπούλου στην αποχώρηση. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες πάντως: «Η Ειρήνη Παπαδοπούλου δεν άντεξε τις πιέσεις. Παρά το γεγονός ότι μίλησε και με τον ψυχολόγο της εκπομπής, πήρε την απόφαση να αποχωρήσει».

Το ριάλιτι αυτούσιο θα προβληθεί και πάλι την Τρίτη του Πάσχα, με τις δύο ομάδες να αγωνίζονται για το έπαθλο της ασυλίας. Οπως προανήγγειλε ήδη στο «Συμβούλιο του Νησιού» ο Σάκης Τανιμανίδης, μετά την επόμενη αποχώρηση παίκτη (την Πέμπτη του Πάσχα) οι δυο ομάδες θα ενωθούν.