ΣΑΛΟΣ: Παραιτείται διευθυντής μεγάλου καναλιού – Κατηγορείται από παρουσιάστρια για σεξουαλική παρενόχληση!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Στην ανακοίνωση του σταθμού δε γίνεται καμία αναφορά στο θέμα.

«Έχει κάνει σημαντικές συνεισφορές στην εταιρεία μας και στην χώρα μας. Μοιράστηκε μαζί μου το όραμα για μια μεγάλη και ανεξάρτητη τηλεοπτική οργάνωση και την διαχειρίστηκε με φανταστικό τρόπο για 20 χρόνια...»

Roger Ailes

Ο Roger Ailes, γενικός διευθυντής της αμερικάνικης ειδησεογραφικής αλυσίδας Fox News, παραιτήθηκε μετά από κατηγορίες για σεξουαλική παρενόχληση από πρώην παρουσιάστρια. Την παραίτηση του ανακοίνωσε ο Rupert Murdoch.

Τον Ailes κατηγόρησε η παρουσιάστρια Gretchen Carlson, η οποία δήλωσε πως απολύθηκε από την εταιρεία επειδή δεν υπέκυψε στις «σεξουαλικές προτάσεις» του. Μάλιστα, δημοσιεύματα αναφέρουν ότι και άλλη παρουσιάστρια του τηλεοπτικού δικτύου, η Megyn Kelly, ανέφερε στους επιθεωρητές ότι είχε δεχτεί και η ίδια ανήθικες προτάσεις από τον Roger Ailes πριν 10 χρόνια.

fox3

Η ανακοίνωση του Rupert Murdoch δεν κάνει καμία αναφορά για σεξουαλική παρενόχληση: «Ο Roger Ailes έχει κάνει σημαντικές συνεισφορές στην εταιρεία μας και στην χώρα μας. Ο Roger μοιράστηκε μαζί μου το όραμα για μια μεγάλη και ανεξάρτητη τηλεοπτική οργάνωση και την διαχειρίστηκε με φανταστικό τρόπο για 20 χρόνια».

zappit