Δείτε ποια είναι η σέξι γυμνάστρια που ετοιμάζεται να παντρευτεί ο Δημήτρης Σταρόβας!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


«Είμαι σε φάση που μετακόμισα στο Παλαιό Φάληρο εγώ που είχα όριο το Χίλτον. Πιο κάτω από το Χίλτον έβγαζα σπυριά, δεν πήγαινα, γιατί ως αρκούδα οφείλω να είμαι στα βόρεια προάστια. Και τώρα μένω στο Φάληρο.

 

Όχι ότι έχω κάτι με τα νότια προάστια, απλώς είχα συνηθίσει αλλού... Εγώ λειτουργώ με το συναίσθημα αμιγώς. Πάω με την καρδιά μου. Πέφτω με τα μούτρα δεν μασάω» είπε ο Δημήτρης Σταρόβας στη συνετευξη που έδωσε στην εφ. Secret.

 

Για τον έρωτα που ζει στο πλευρό της Άννας Σταθάκη, είπε: «Θεωρώ ότι ο έρωτας δεν είναι εμπορική συναλλαγή. Δεν κάθομαι να αναλύω το καθετί. Με την Άννα έτσι ένιωσα από την αρχή και στην ηλικία που είμαι είναι όλα συνειδητά, όχι αυτό το εφηβικό που νομίζεις πράγματα. Έχω μια αίσθηση ότι έχω δέκα γυναίκες αυτήν τη στιγμή. Δεν νιώθω καμία έλλειψη».

 

Όσο για το αν σκέφτεται ξανά τον γάμο, ο Δημήτρης Σταρόβας λέει:  «Είχα πει ότι τρίτη φορά θα παντρευτώ με άνδρα για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο (γέλια). Με την Άννα θα παντρευόμουν άνετα, γιατί μπορεί να μην είναι άνδρας, αλλά είναι γυναίκα με... δεν μπορώ να το πω (γέλια)»