Τραγικές στιγμές για γνωστό τραγουδιστή- Πέθανε η νεογέννητη κορούλα του

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Δύσκολες ώρες περνά ο γνωστός Πορτορικανός τραγουδιστής, Wisin και η σύζυγός του Yomaira Ortiz Feliciano, αφού η νεογέννητη κορούλα τους «έφυγε» από τη ζωή.

Μόλις ένα μήνα αφότου καλωσόρισαν την κόρη τους Victoria, ανακοίνωσαν οτι εκείνη δεν τα κατάφερε να παραμείνει στη ζωή.

Η κόρη του τραγουδιστή γεννήθηκε με την τρισωμία 13 (σύνδρομο Patau) μια σπάνια γενετική διαταραχή που προκαλεί μια σειρά γενετικών ανωμαλιών.

kakka.jpg

«Σε ευχαριστώ Θεέ μου για αυτόν τον ένα μήνα ζωής, για τον ένα μήνα της Victoria. Ο Θεός δίνει και ο Θεός παίρνει, ευλογημένο το όνομα Του. Πριγκίπισσα Victoria, θα σε ξαναδώ στον παράδεισο. Τι πόνο έχω Θεέ μου, σε παρακαλώ βοήθησέ με. Σε αυτή τη στιγμή θέλω να ευχαριστήσω εκατομμύρια ανθρώπους που προσεύχονταν για την οικογένειά μου και τη μικρή μου Victoria. Σας ευχαριστώ για τη γενναιοψυχία σας και τα λόγια σας… θα συναντήσουμε το Θεό κάποια στιγμή. Μόλις έχασα την πριγκίπισσά μου!», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας που δημοσίευσε στο Instagram.

τραγ.jpg

Από την πρώτη στιγμή, το ζευγάρι είχε ζητήσει διακριτικότητα από τα Μέσα, και ενημέρωνε τους fans του για ό,τι είχε να κάνει με την εξέλιξη της κόρης του.

Wisin-shares-a-picture-of-his-baby-online-in-an-Instagram-post2.jpg

Ο Wisin και η γυναίκα του έχουν ακόμη 2 παιδιά, τη Yelena, 9 χρονών, και τον Dylan, 7.

Με την γέννηση της κόρης του είχε επίσης ανακοινώσει οτι η σύζυγός του έπαθε κατάθλιψη λόγω της διαταραχής που αντιμετωπίζει η μικρή.

«Περνάμε μια πολύ δύσκολη στιγμή.Είναι πράγματα που συμβαίνουν», είχε πει σε παλαιότερες δηλώσεις του.

Τι είναι το σύνδρομο Patau

Το σύνδρομο Patau, επίσης γνωστό ως Τρισωμία 13, είναι μια σπάνια χρωμοσωμική διαταραχή κατά την οποία το άτομο γεννιέται με ένα επιπλέον χρωμόσωμα στο 13ο ζεύγος. Είναι η τρίτη πιο συνηθισμένη τρισωμία μετά την Τρισωμία 21 (Σύνδρομο Down) και την Τρισωμία 18 (Σύνδρομο Edwards).

Οι περισσότερες περιπτώσεις εκδήλωσης συνδρόμου Patau είναι πλήρεις και δεν είναι κληρονομικές, αλλά συμβαίνουν ως τυχαία γεγονότα κατά τη διάρκεια της διαμόρφωσης των αναπαραγωγικών κυττάρων (ωαρίων και σπερματοζωαρίων).

star