Αυτό δεν το περιμέναμε: Η Αngelina Jolie στο πλευρό του Brad Pitt – Τί συνέβη;

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Οι μέρες περνούν και οι εξελίξεις στο διαζύγιο των Brangelina αλλάζουν ραγδαία, που δεν τους προλαβαίνουμε.

Κι ενώ από χθες έγινε γνωστό, πως το πρώην ζευγάρι έκανε συμβιβασμό διάρκειας τριών μηνών, ξαφνικά βγαίνει στη δημοσιότητα μία αναφορά, πως υπάρχει μία πιθανότητα Pit να συλληφθεί και να παραμείνει υπό κράτηση για την απρεπή συμπεριφορά του απέναντι στον 15χρονο Maddox, στο ιδιωτικό τους jet.

Κι εκεί που περιμέναμε πως η Jolie μπορεί και να συμφωνούσε με αυτό μιας κι εκείνη ήταν που διέδωσε πως ο Brad είναι κακός πατέρας, μας τα αλλάζει όλα και φέρνει τα πάνω κάτω.

Ποιος είδε την Angelina και δεν τη φοβήθηκε! Όπως ανέφερε το TMZ, μετά τον συμβιβασμό στον οποίο συμφώνησαν, πως ο Brad θα βλέπει τα παιδιά παρουσία ψυχοθεραπευτή κυκλοφόρησε πως υπάρχει περίπτωση να συλληφθεί για την τότε συμπεριφορά του. Κι εκεί η Angelina έδειξε τα νύχια της και είπε, πως αν γίνει κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συνεργαστεί με την αστυνομία (για να τον συλλάβει), αλλά θα υποστηρίξει τον πρώην σύζυγο της.

Άλλωστε δεν χρειάζεται να γίνει κάτι τέτοιο, από τη στιγμή που δεν θα βλέπει μόνος τα παιδιά και θα παρακολουθείται και ο ίδιος από έναν ψυχοθεραπευτή.