Αποκάλυψη-βόμβα για την Caitlyn Jenner: Η άγνωστη αλλαγή φύλου το 1985

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Η πρώην σύζυγός της Caitlyn Jenner, μίλησε αποκλειστικά στο People, για την πραγματική ταυτότητα του άντρα που παντρεύτηκε ως Bruce Jenner.

Η Linda Thompson μέσα από το βιβλίο της, «A Little Thing Called Life», περιγράφει τις δύσκολες στιγμές που έζησε στο παρελθόν με τον τότε σύζυγό της και τις προσπάθειές τους να κρατήσουν τον γάμο τους. Η Caitlyn Jenner μέχρι την περσινή χρονιά, δεν είχε αποκαλύψει την πραγματική της ταυτότητα στον κόσμο. Το μυστικό της μάλιστα κρατούσε από 1985 και η Thompson.

Στο βιβλίο λοιπόν περιγράφει τον αγώνα της, να αποδεχτεί την απόφαση του τέως συζύγου της για αλλαγή φύλου. Το 1985, μετά τον ερχομό των δύο αγοριών τους στην ζωή (Brandon και Brody) o Bruce τότε, είχε εξομολογηθεί στην Thompson πως λογίζει τον εαυτό του ως γυναίκα.

Η ίδια θυμάται το συμβάν και περιγράφει. «Είμαι γυναίκα παγιδεύμενη στο σώμα άντρα», της είχε αναφέρει, με την ίδια να του απαντά πως αποτελεί την επιτομή του ιδανικού άντρα. Ο σύζυγός της τότε λοιπόν της είχε εξηγήσει: «Ζω σε λάθος σώμα όλη μου την ζωή. Βιώνω μία κόλαση και θέλω να προχωρήσω την διαδικασία για να γίνω γυναίκα»!

Η Thompson ήταν στο πλάι του συζύγου της, ελπίζοντας πως θα αλλάξει άποψη κατά την διαδικασία ορμονοθεραπειών. «Ο Bruce μου είπε πως σκεφόταν να φύγει από την χώρα, για να πάει στην Δανία, ώστε να κάνει εγχείρηση αλλαγής φύλου και να επιστρέψει ανώνυμα ως γυναίκα», θυμάται χαρακτηριστικά.

Παρά τις προσπάθειες να διατηρήσουν τον γάμο τους, η συγγραφέας του βιβλίου, γνώριζε πως δεν θα μπορούσε να το υποστηρίξει. Μάλιστα, είχε φροντίσει να κρατήσει το μυστικό από τους γιους τους για πολλά χρόνια. «Ένιωθα υποχρέωσή μου να κρατήσω την κατάσταση του Bruce κρυφή, ακόμη και από τους γιους μου, στους οποίους το είπα όταν ήταν 31 και 29 χρονών αντίστοιχα», περιγράφει.

peoplegreece