Aθηνά Ωνάση: Αυτό θα είναι το «όπλο» της στο διαζύγιο με τον Ντόντα!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ενώ ο πρώην σύζυγος της εγγονής του Αριστοτέλη Ωνάση, Αλβάρο Ντε Μιράντα Νέτο αναμένεται να συμμετάσχει ως ιππέας στην υπερπήδηση εμποδίων στους Ολυμπιακούς Αγώνες, η Αθηνά Ωνάση επισπεύδει τις διαδικασίες του διαζυγίου

Η είδηση του χωρισμού της Αθηνάς Ωνάση με τον επί 11 χρόνια σύζυγό της, τον Βραζιλιάνο playboy Αλβάρο Ντε Μιράντα Νέτο, έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στους κύκλους των απανταχού celebrities και όχι μόνο.

Σύμφωνα με τα σχετικά δημοσιεύματα ένας από τους άνδρες της ασφάλειας της «χρυσής κληρονόμου» έπιασε στο κρεβάτι τον Ντόντα, όπως είναι το χαϊδευτικό όνομα του Αλβάρο, με γοητευτική ξανθιά στην έπαυλη του ζευγαριού, αξίας δύο εκατομμυρίων δολαρίων, στην Φλόριδα.

Ο Αλβάρο, δεινός και έμπειρος ιππέας στην υπερπήδηση εμποδίων, είναι άλλωστε γνωστό ότι η αγάπη για τα άλογα ένωσε το 2005 το ζευγάρι με τα δεσμά του γάμου, θα βρεθεί και θα πάρει μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο την επόμενη εβδομάδα. Όμως ενώ ο Βραζιλιάνος ιππέας θα καλπάζει στο Ρίο, η εγγονή του Αριστοτέλη Ωνάση είναι αποφασισμένη να «καλπάσει» προς την γρήγορη έκδοση του διαζυγίου.

Η 31χρονη απατημένη Αθηνά προσέλαβε τον διάσημο δικηγόρο των celebrities, Robert Cohen, γνωστό για την επιθετική εκπροσώπηση των πελατών του, ώστε να την συμβουλεύσει για το επερχόμενο διαζύγιο με τον Αλβάρο και να καταστρώσουν την πιο αποτελεσματική νομική στρατηγική. Ο δικηγόρος του Μανχάταν ταξίδεψε αεροπορικώς στις αρχές της εβδομάδας στο Βέλγιο, όπου κατοικεί η Αθηνά Ωνάση, για να την συναντήσει και να μιλήσουν για το επερχόμενο διαζύγιο.

Ήδη, η Αθηνά έχει μπλοκάρει τους κοινούς λογαριασμούς που διατηρούσε με τον ζωηρό σύζυγό της, καταθέτοντας ασφαλιστικά μέτρα στο Βέλγιο πριν ένα μήνα. Το προγαμιαίο συμβόλαιο του ζευγαριού ορίζει ότι σε περίπτωση διαζυγίου, ο Ντόντα θα ελάμβανε ένα εκατομμύριο δολάρια για κάθε χρόνο έγγαμου βίου. Η τελευταία επιζώσα της οικογένειας Ωνάση φαίνεται αποφασισμένη να μη δώσει κάτι παραπάνω από τα 11 εκατ. δολάρια που δικαιούται ο 43χρονος Ντόντα.

Ο δικηγόρος Robert Cohen είναι εκείνος που έβγαλε το διαζύγιο της πρώην συζύγου του Ντόναλντ Τραμπ, Ιβάνας Τραμπ, του Αμερικανού κωμικού Κρις Ροκ και άλλων διασημοτήτων.