Δείτε διάσημους ηθοποιούς που δεν προσποιήθηκαν στις σκηνές σεξ!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Πόσες φορές έχουμε αναρωτηθεί αν οι ερωτικές σκηνές των διάσημων ηθοποιών είναι αληθινές ή αν οι σταρς εκείνη τη στιγμή προσποιούνται;

Ρόμπερτ Πάτινσον, Ιθαν Χοκ, Ντόναλντ Σάδερλαντ, Χάλι Μπέρι, Μάρλον Μπράντο και δεκάδες άλλοι διάσημοι ηθοποιοί απαντούν στο ερώτημά μας...

Σία ΛεΜπεφ - Στέισι Μάρτιν (Shia LaBeouf - Stacy Martin): Η αλήθεια είναι πως ο πρωταγωνιστής Σία Λε Μπεφ και ο σκηνοθέτης Λαρς Φον Τρίερ μας είχαν ενημερώσει πως στο Nymphomaniac οι ερωτικές σκηνές του πρώτου με την Στέισι θα είναι πέρα ως πέρα αληθινές. Άλλο αν η ηθοποιός εκ των υστέρων υποστήριξε πως η αληθοφάνειά τους οφείλεται στο καλό...μοντάζ.

Αντζελίνα Τζολί - Ιθαν Χοκ: Η σκηνή που κάνουν σεξ είναι από τις πιο πολυσυζητημένες. Ο Ίθαν Χοκ δε διστάζει να το δηλώνει όπου σταθεί και όπου βρεθεί πως το φιλί που αντάλλαξε με την Αντζελίνα του έχει μείνει αξέχαστο!

Χάλι Μπέρι- Μπίλι Μπομπ Θόρτον (Halle Berry - Billy Bob Thornton): Η αλήθεια είναι πως η ερωτική τους σκηνή στο «Monster's Ball» είναι εξόχως... έντονη. Γι αυτό και δεν μας έκανε εντύπωση που παραδέχθηκαν πως στα γυρίσματα αφέθηκαν κάτι παραπάνω από ελεύθεροι!

Κλόε Σεβινί (Chloe Sevigny): Η γοητευτική ηθοποιός μας σόκαρε όταν δήλωσε πως στην ταινία «The Brown Bunny» η σκηνή που κάνει στοματικό έpωτα στον συμπρωταγωνιστή της, Βίνσεντ Γκάλο είναι άκρως αληθινή!

Ντόναλντ Σάδερλαντ- Τζούλι Κρίστι (Donald Sutherland- Julie Christie): Δεν είναι λίγοι οι σινεκριτικοί ειδήμονες στις ερωτικές σκηνές, που υποστηρίζουν πως το κλασικό δίδυμο Σάδερλαντ- Κρίστι στην ταινία του 1973 "Dont look now", όχι μόνο δεν υποκρίνοταν στις ερωτικές σκηνές, αλλά το ευχαριστήθηκαν κιόλας. Οι υποψίες αυτές επιβεβαιώθηκαν από τους ίδιους τους συντελεστές το 2001.

Μάριλιν Μάνσον- Εβαν Ράσελ Γουντ (Marilyn Mansοn - Evan Rachel Wood): Έχετε δει ποτέ προσεκτικά το βίντεο κλιπ του Heart-Shaped Glasses; Όλοι θεωρούν πως οι ερωτικές σκηνές του ζευγαριού είναι αληθινές και οι ίδιοι δεν το έχουν διαψεύσει!

Μάρλον Μπράντο- Μαρία Σνάιντερ: Ποιος είναι αυτός που έχει δει το "τελευταίο τανγκό στο Παρίσι" και δεν έχει αναρωτηθεί αν οι ερωτικές σκηνές είχαν μέσα τους μια δόση...αλήθειας. Η πιο καυτή ερωτική σκηνή της φωτογραφίας δεν υπήρχε στο αρχικό σενάριο. τη σκέφτηκε ο ίδιος ο Μπράντο και την έκανε πράξη. Η συμπρωταγωνίστριά του Μαρία Σνάιντερ υποστήριξε πως ένιωσε τον Μπράντο να τη βιάζει, μολονότι στην πραγματικότητα δεν υπήρχε μεταξύ τους καμια σεξουαλική έλξη. Μετά τη σκηνή αυτή ξέσπασε στα κλάμματα.

Αννα Πάκουιν- Στέφεν Μόγερ (Anna Paquin -Stephen Moyer): Δεν μας κάνει καμία εντύπωση που το ζευγάρι αυτό δεν υποκρινόταν στο True Blood. Αλλωστε έιναι ζευγάρι και στη ζωή και έχουν και παιδί μαζί!

Μικ Τζάγκερ- Ανίτα Παλλενμπεργκ (Mick Jagger - Anita Pallenberg). Εδώ οι φήμες ξεπερνούν τη φαντασία μας, καθώς λέγεται πως ο Μικ έκανε στα αλήθεια σεξ με την Ανίτα στην ταινία «Performance» το 1968, αψηφώντας πως αυτή ήταν η κοπέλα του κολλητού του Κιθ Ρίτσαρντς!

Θεός ο Ρόμπερτ Πάτινσον (Robert Pattinson)! Παραδέχθηκε πως στην ταινία «Little Ashes», όπου ενσάρκωσε τον Σαλβαδόρ Νταλί, ήρθε στην πραγματικότητα σε οργασμό και οι εκφράσεις του προσώπου του ήταν πέρα για πέρα αληθινές!

Σιένα Μίλερ- Χέιντεν Κρίστενσεν (Sienna Miller -Hayden Christensen): Εδώ η δήλωση της Σιένα Μϊλερ είναι θεϊκή. Δεν της αρέσει οι ερωτικές σκηνές που γυρίζει να είναι ψεύτικες, αλλά άκρως ρεαλιστικές!

Πηγή:life.gr