Σοκάρουν οι δηλώσεις της ηθοποιού: «Η πρώτη μου φορά ήταν βιασμός»!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


«Του έλεγα «όχι σταμάτα» και εκείνος με αγνόησε εντελώς»...
 
Η εξομολόγηση της ηθοποιού Amy Schumer σχετικά με την πρώτη σεξουαλική της εμπειρία ήταν πολύ σκοτεινή, καθώς αποκάλυψε πως δεν έγινε με την συγκατάθεση της.
 

Η 35χρονη ηθοποιός παραδέχτηκε ότι δεν είχε αντιληφθεί την σοβαρότητα της κατάστασης μέχρι που ανέτρεξε πίσω στα ημερολόγια που κρατούσε και θύμισε στον εαυτό της πως η πρώτη της φορά στα 17 της δεν ήταν κάτι για το οποίο ήταν σύμφωνη.

amy1

«Η πρώτη μου σεξουαλική εμπειρία δεν ήταν καλή. Δεν το είχα σκεφτεί μέχρι που άρχισα να διαβάζω ξανά το ημερολόγιο μου. Όταν έγινε, έγραψα για αυτό σαν να ήταν κάτι πολύ πρόχειρο. Ήταν κάπως σαν να κοίταξα και να ήταν μέσα μου.

Εκείνος έλεγε «συγγνώμη, δεν μπορώ να πιστέψω ότι το έκανα» αναφέρει η ηθοποιός σε συνέντευξη της στο περιοδικό Marie Claire.

Η Schumer είπε ότι δεν νιώθει την ανάγκη για να τιμωρήσει ή να συζητήσει τι συνέβη με εκείνον ο οποίος δεν είναι μέρος της ζωής της πια. Αλλά ομολόγησε πως αυτή η φορά δεν ήταν η μόνη που δεν έδωσε τη συγκατάθεση της: 

«Είχα ακόμα μια φορά με έναν φίλο μου που του έλεγα «Όχι σταμάτα» και αυτός με αγνόησε εντελώς» αποκάλυψε, ενώ πρόσθεσε πως δεν σκεφτόταν τον εαυτό της ως θύμα.