Σοκάρει η εξομολόγηση γνωστού ηθοποιού: «Όταν είμαι μεθυσμένος…»

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


«Υπάρχει κάτι στον καθένα που πίνει που προφανώς και δεν τους κάνει καλό, κάτι που τους τραβά στο χάος.»

Ο Daniel Radcliffe συνεχίζει να πολεμά την τάση του για το αλκοόλ. Σε πρόσφατη συνέντευξη του στην Telegraph ο ηθοποιός παραδέχθηκε ότι το πρόβλημα του με το ποτό ήταν σοβαρό όπως το είχαν περιγράψει τα ρεπορτάζ.

daniel

Όταν μάλιστα ρωτήθηκε αν ο αλκοολισμός του ήταν στο πλαίσιο της ηλικίας, εκείνος απάντησε όχι, καθώς αν η σχέση του με το ποτό ήταν φυσιολογική θα έπινε ακόμα. «Αλλάζω όταν είμαι μεθυσμένος. Είμαι ένας από εκείνους που αλλάζουν. Υπάρχει κάτι στον καθένα που πίνει που προφανώς και δεν τους κάνει καλό, κάτι που τους τραβά στο χάος.

Μάλιστα η αγάπη του για το ποτό έκανε τους ανθρώπους του να φοβούνται για αυτόν «Δεν μπορώ να σας πω τι είδους μεθυσμένος είμαι γιατί δεν θυμάμαι. Νομίζω ότι είμαι υπέροχος όταν δεν έχω πιει. Αλλά όταν χρειάζεται να με φροντίσουν ή όταν δεν θέλω να ξυπνήσω ακόμα και μετά από 20 μηνύματα που ρωτούν αν είμαι καλά…»

Ο Radcliff δεν έχει πιει εδώ και τρία χρόνια και λέει πως η διαφορά είναι εμφανής. «Αισθάνομαι πολύ πιο σταθερός στις σκέψεις μου και αισθάνομαι πιο άνετα με αυτά που με κάνουν χαρούμενο. Πιο άνετος ως άνθρωπος που απλά του αρέσει να κάνει παρέα με τους φίλους του ή να βλέπει τηλεπαιχνίδια. Νιώθω άνετα με την πλευρά του εαυτού που που παλιότερα συνήθιζα να αναρωτιέμαι «Είμαι τόσο βαρετός; Μήπως πρέπει να βγαίνω και να καταστρέφομαι όλη την ώρα;».

Ενώ όσο αφορά στις κοινωνικές συναναστροφές, ο ηθοποιός λέει πως πηγαίνει και σε εστιατόρια και σε pub για λίγο αλλά στη συνέχεια λέω πως «αν μείνετε να μεθύσετε εγώ θα φύγω γιατί δεν μπορώ να το κάνω».

zappit