Αποκάλυψη-ΒΟΜΒΑ για διάσημη τραγουδίστρια: Η σύζυγός μου ήταν bisexual!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Τι αποκαλύψεις είναι αυτές; Η αλήθεια είναι ότι πολλά είχαν ακουστεί για τη σεξουαλική ζωή της Γουίτνεϊ Χιούστον και συγκεκριμένα για τη σχέση που είχε με τη συνεργάτιδα της Ρόμπιν Κρόφορντ, την οποία γνώρισε όταν και οι δυο ήταν έφηβες και για πολλά χρόνια ήταν βοηθός της, όμως, οι φήμες είχαν σταματήσει όταν η τραγουδίστρια το 2000 δήλωσε: «Κοίτα, έχω στεναχωρηθεί πολύ για αυτά που έχω ακούσει. Αλλά δεν είμαι εγώ αυτό. Ξέρω τι είμαι. Είμαι μητέρα. Είμαι γυναίκα. Είμαι ετεροφυλόφιλη. Η μητέρα μου με μεγάλωσε και μου έμαθε ποτέ να μην ντρέπομαι για αυτό που είμαι, αλλά δεν είμαι λεσβία. Δεν είμαι!».

"Η γυναίκα μου ήταν bisexual! Είχε δεσμό 14 χρόνια!"

Τώρα, όπως διαβάζουμε στο περιοδικό «US Weekly», ο πρώην σύζυγος της Γουίτνεϊ Χίουστον, Μπόμπι Μπράουν, έρχεται να διαψεύσει τα λόγια της τραγουδίστριας και σε συνέντευξη που έδωσε χρόνια μετά τον θάνατο της ισχυρίζεται πως η Γουίντεϊ Χιούστον ήταν bisexual: «Ξέρω. Ήμασταν παντρεμένοι 14 χρόνια! Υπάρχουν κάποια πράγματα που είχαμε συζητήσει και ήταν πολύ προσωπικά. Πραγματικά αισθάνομαι πως αν η Ρόμπιν γινόταν δεκτή στη ζωή της Γουίτνεϊ, η Γουίτνεϊ θα ήταν ακόμα ζωντανή σήμερα».

Ποιος μπορεί τώρα πια να γνωρίζει πραγματικά; Αλλά και τι νόημα έχει να γίνουν αυτές οι αποκαλύψεις, τώρα που η Γουίντεϊ δεν είναι πια εδώ; Μήπως ο Μπόμπι Μπράουν προσπαθεί να αποφύγει τις κατηγορίες ότι εκείνος τη μύησε στον κόσμο των ναρκωτικών και- κατά πολλούς- ευθύνεται για την καταστροφή της;

marymary.gr