Σοκ στο Hollywood: Celebrity σκότωσε την καλλονή μάνα του παιδιού του

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Σοκαρισμένο είναι το Hollywood από την άγρια δολοφονία μιας 30χρονης καλλονής, η οποία βρήκε τραγικό θάνατο από τα χέρια του celebrity αρραβωνιαστικού της.

δυξ.jpg

Όπως διαβάζουμε στην «Radaronline», ο 35χρονος Μπλέικ Λέιμπελ (γνωστός στο Hollywood λόγω της φιλίας του με A-list stars βλέπε Αν Χάθαγουεϊ, Λεονάρντο Ντι Κάπριο, Μπεν Άφλεκ, Ματ Ντέιμον) σφάγιασε την 30χρονη Ιάνα Κάσιαν από την Ουκρανία, η οποία πριν μόλις λίγες εβδομάδες είχε φέρει στον κόσμο το πρώτο τους παιδί.

Iana-Kasian-e1464557981946.jpg

Το άψυχο σώμα της νεαρής γυναίκας από την Ουκρανία, βρέθηκε στο διαμέρισμα που έμεναν στο Δυτικό Χόλιγουντ, με τρομερά τραύματα στο κεφάλι.

Για να καταφέρουν μάλιστα να μπουν οι αστυνομικοί, χρειάστηκε να σπάσουν τις πόρτες, καθώς ο 35χρονος celebrity και γόνος πλούσιας οικογένειας, είχε κλειδαμπαρωθεί μέσα, βάζοντας μπροστά στις εισόδους κρεβάτια και έπιπλα.

blake-leibel-facebook.jpg.size.custom.crop.1086x612.jpg

(Αριστερά ο 35χρονος)

Ευτυχώς, το νεογέννητο μωράκι του ζευγαριού βρέθηκε σώο και ασφαλές, παρά την σφαγή μέσα στο σπίτι, και πλέον το φροντίζει ένας φίλος των γονιών του.

weho.jpg

Ακόμα πιο τραγικό, είναι το γεγονός πως μόλις έξι μέρες πριν δολοφονήσει την αρραβωνιαστικιά του, κατηγορήθηκε για την απόπειρα βιασμού μιας άγνωστης γυναίκας.

star