Ο Τζόνι Ντεπ έκανε τόπι στο ξύλο την Άμπερ Χερντ! (ΦΩΤΟ)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Η είδηση ότι η Άμπερ Χερντ ζήτησε διαζύγιο από τον Τζόνι Ντεπ, έπεσε σαν «βόμβα» στους κύκλους του Χόλιγουντ, καθώς το ζευγάρι ήταν παντρεμένο μόλις 15 μήνες.

Ωστόσο, πραγματικό σοκ προκαλεί η αποκάλυψη της ίδιας της 30χρονης η οποία πήγε σήμερα σε ένα αμερικανικό δικαστήριο και κατήγγειλε ότι ο 52χρονος Τζόνι Ντεπ την ξυλοκόπησε!

Σύμφωνα με την αμερικανική ιστοσελίδα TMZ, η Χερντ κατέθεσε στο δικαστήριο ότι το βράδυ του Σαββάτου, ο Ντεπ την χτύπησε στο πρόσωπο με το κινητό του τηλέφωνο και στη συνέχεια προσπάθησε να της δώσει χρήματα για να κλείσει το στόμα της και να μην αποκαλύψει ποτέ και σε κανέναν αυτό που συνέβη!

Όμως, η νεαρή ηθοποιός όχι μόνο μίλησε, αλλά φρόντισε να έχει και αποδεικτικά στοιχεία, όπως την παρακάτω φωτογραφία που σύμφωνα με την Χερντ τραβήχτηκε λίγη ώρα μετά την επίθεση.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η 30χρονη ζήτησε περιοριστικά μέτρα σε βάρος του Ντεπ, υποστηρίζοντας ότι αποτελεί μια άμεση απειλή για την ίδια!

Όλα αυτά λίγες μόνο ώρες αφότου ο ηθοποιός αποφάσισε να «σπάσει» για πρώτη φορά τη σιωπή του για το διαζύγιο.

Μέσω του εκπροσώπου του, ο 52χρονος είπε ότι «ο σύντομος αυτός γάμος θα λυθεί πολύ γρήγορα», καθώς με την 30χρονη ηθοποιό, εν διαστάσει σύζυγό του, υπάρχουν «αγεφύρωτες διαφορές». Την ίδια ώρα, ανέφερε ότι περνά δύσκολες ώρες εξαιτίας και του χαμού της 81χρονης μητέρας του.

Η φωτογραφία του TMZ

protothema