Αποκάλυψη: Πώς ο Τομ Κρουζ παραλίγο να χάσει τη ζωή του

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Φαίνεται πως ο Τομ Κρουζ δεν ήταν ικανοποιημένος με το επάγγελμα που τον έκανε διάσημο και γι' αυτό είχε εκπαιδευτεί για να ταξιδέψει στο Διάστημα.

Πάλι καλά που δεν το έκανε, καθώς θα μπορούσε να είχε χάσει τη ζωή του.

Η αρχή έγινε με τον ρόλο του στην ταινία επιστημονικής φαντασίας «Oblivion», καθώς ο διάσημος ηθοποιός αποφάσισε να γίνει αστροναύτης και στην... πραγματικότητα.

Ο ίδιος μάλιστα εκπαιδεύτηκε από τη NASA και έμαθε πώς είναι να περπατάς με μία διαστημική στολή στο Διάστημα.

Ο σκηνοθέτης της ταινίας «Space Station» αποκάλυψε στο Mirror πως ο Κρουζ ήθελε απεγνωσμένα να ενταχθεί στο πλήρωμα του αμερικανικού διαστημικού λεωφορείου Columbia, το οποίο εξερράγη το 2003.

«Ο Τομ ήθελε να γίνει αστροναύτης, εξάλλου πετάει το δικό του Gulfstream IV Jet και είναι ένας αρκετά έμπειρος πιλότος. Ήταν πολύ ενθουσιασμένος με το ταξίδι». ανέφερε.

Εν τέλει, ο Κρουζ δεν πήγε στο Διάστημα, αλλά πήρε μέρος στην ταινία «Space Station», ενώ μετά το άκουσμα του τραγικού δυστυχήματος, μάλλον το έβγαλε μια και καλή από το μυαλό του.

Και τα επτά μέλη του πληρώματος του διαστημικού λεωφορείου Columbia σκοτώθηκαν, όταν το διαστημόπλοιο εξερράγη πάνω από το Τέξας, τη στιγμή που έμπαινε στην ατμόσφαιρα της Γης.

Πηγή: iefimerida.gr